Ürün Yorumu : Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yagı

14.12.14

Herkese merhaba :)

Güzel bir Pazar gününden merhabalar :) Bazılarınız ' Pazar Pazar sen hayırdır la?' diyebilir, bu sorunun cevabını hemen yanıtlıyorum : Bundan böyle yazı ve yorum paylaşma günlerimi değiştiriyorum, önceleri yani şu ana kadar Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yazıyordum. Bundan böyle iki gün arayla yazmaya karar verdim: Şu durumda yazı paylaşma günlerim : Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar, Salı, Perşembe, Cumartesi. Yani iki gün arayla yazarak iki haftada bir yazı kâr etmeyi planlıyorum. Umarım başarılı olabilirim, fotoğraflarıma bakınca paylaşılacak ve uzun süredir bekleyen bir sürü resim görünce canım sıkılıyor çünkü artık... Çünkü halihazırda gelişen bazı olaylar da oluyor, onları da paylaşmak istiyorsun ve geride kalanlar orada kalmaya devam ediyor :( Bu duruma artık bir son veriyorum :)

Yine inanılmaz çok konuştum, ay pardon yazdım ! Kafanızı şişirdiysem özür dilerim. Bugün sizlerle Pazar Pazar evet :) yeni bir kozmetik yazısı paylaşmak üzere blogumdayım. En çok üzüldüğüm paylaşım alanım, kozmetik :( Çünkü bir sürü ürünün yazısını yazana kadar bitirmiş oluyorum :( Kozmetik yazılarını da kitap eleştirileri kadar çoğaltıp elimdeki tüm ürünlerin yazılarını yazmış olmak istiyorum, umarım başarabilirim... Hadi o zaman başlıktan da anlayabileceğiniz üzere Kalyon'un tırnak ve tırnak eti bakım yağının yorumlarını yazalım :)

Bu ürün bana geçen sefer katıldığım Kış Etkinliği'nde hediye olarak gelen ürünlerden biriydi... Yazısı için şuraya tıklayabilirsiniz... Bu hediyelere gerçekten bayılmıştım :)




Tırnak ürünü olarak böyle bir ürün daha önce hiç kullanmamıştım. Birkaç kez deneme imkanı bulduğum bu ürünü sizler için yorumlamak istedim. Öncelikle tasarımını çok başarılı buluyorum Kalyon ürünlerinin, bunu söylemeden geçemeyeceğim.  Oje şişesi hem kullanım hem de estetik açıdan büyük avantaj sağlıyor. Kısa boylu uzun kıllı fırça da tırnaklara sürüm aşamasında çok yardımcı oluyor, fırçanın kıllarının uzun olması, uzun tırnakları veya parmakları olan kişiler düşünülerek yapılmış olabilir ama benim gibi kısa parmaklı ve tırnaklı kişiler için de pek sorun yaratmıyor, neticede oje şişesini tasarlıyorsanız fırçası da olmalı. Oje şişelerinden kopya çektikleri kesin :) Ama yine de kopyacı da olsalar bu sadece şişede kalmış, ürün özgün bir ürün.


Ürünün kabı da oldukça şık. Kapalıyken bile ürünü görebilmenizi sağlayan pencereye bayıldım.




Ürün turuncu renkli ve sanırım kokusuz. ( Ya da ben kokusunu alamadım. ) Yağ olduğundan yağlı bir yapısı olması doğal. Bunu yadırgamamak lazım, ama çok fazla bulaşıcı bir özelliği yok. Sıvı bir yapısı var ama su gibi de değil, ben kıvamını başarılı buldum; ne yağ gibi katı ne de su gibi sıvı ve bu da ürünü uygulamayı kolaylaştırıyor. Tırnağınıza ve tırnak etlerinize sürüp masaj yaparak yediriyorsunuz. Ürünün ambalajının arkasındaki açıklamaları sevdim. Kullanıcıya kolaylık sağlıyor.


Yukarıda her gün kullanın dese de ben aklıma estiğinde ya da bakım aşkım tuttuğunda kullandım bu ürünü. Faydalı olduğunu da -pek ihtimal vermesem de önceleri- gördüm. Ürünü parmaklarımla tırnak etlerime ve tırnağıma yedirdim ve yıkamadan kurumasını bekledim. Ertesi güne kadar süren bir etkisi olmasa da o gün içerisinde tırnak etlerim ve tırnaklarım yumuşacık oldular ve canlandılar. Bu ürünü çok başarılı buldum. Herkese tavsiye ediyorum, hatta üşenmiyorsanız bu ürünü her gün de kullanın, bu ürüne bir şans verin bence :)


Daha fazla kometik yazısında görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 
Hasibe ♥️












You Might Also Like

7 yorum oku / yaz

  1. blogspot keşif etkinliği yapıyorum: )yayinlarsan daha çok kişiye ulasabiliriz: )sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler, umuyorum katılıp yayınlayabileceğim...

      Sil
  2. Merhaba,bu urun oje gibimi yoksa elinizi yikayinca su geciriyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün oje gibi değil, tırnak üzerine ve kenarlarına uygulanıyor daha çok. Bir müddet elinizle ovaladıktan sonra yıkadığınızda yumuşacık bir etki bırakıyor tırnak kenarlarında. Suyla akıyor elbette :)

      Sil
  3. Adsız19.5.17

    Meraba :) bende bu urun var ama kutusunu attigim icin kac aydan sonra bozuldugunu goremiyorum. Gecen yil aldim simdi kullanabilir miyim onu?

    YanıtlaSil
  4. Ben bugun aldım alır almaz surdum fiyatı çok uygun olması gibi kendine çok sık. tirnaklarim parladı etler kumuşağı kesinlikle ta siye ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Adsız2.5.21

    Kokusunu nasıl alamadınız anlamadım çok keskin nilüfer çiçeği kokusu var. Etleri yumuşatıyor gayet güzel ürün bitince yine alıcam.

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))