Farmasi Alısverisi # 2

12.12.14

Herkese merhaba :)

Cumanız mübarek olsun diyerek başlamak istiyorum sevgili okurlar ^^... Güzel ve bol yağmurlu bir Cuma gününden sesleniyorum sizlere, Hisarcık'ta havalar epey bir bozuk :( Ama havalar bozuk olsa da havamız güzel :) Bugün sizlerle yazması şimdiye kısmet olan ama uzun bir süre önce yaptığım Farmasi alışverişimi paylaşacağım... Hadi hemen başlayalım !

FARMASİ ALIŞVERİŞİ


Siparişlerim böyle bir poşette geldi:



Farmasi'den -yılbaşı önceki katalogundan - Kasım katalogundan üç adet siparişim oldu... İlki yeni çıkan Whispering Angel isimli parfüm... ( 18,50 tl ) Aslında parfüme ihtiyacım yoktu ama ismi ve içerdiği çiçekleri görünce almak istedim... Üstelik de kokusunu tahmin ederek aldığım için kendimi böyle bir cesaret örneğinden dolayı tebrik ediyorum. Allahtan kokusu çok kötü çıkmadı :) Hatta epey beğeniyorum da diyebilirim :) Ürünün dışı bu şekilde, paketli ve koruma bantlı geldi, ilk açan kişi ben oldum yani :)





İçerisi ise resmen dehşetti... Tasarımına aşık oldum :)










İkinci alışverişimde de halihazırda halen kullanmaktan olduğum şampuanımı yedekledim. ( 10 tl )  Bu şampuanın yazısı çok yakında geliyor !!!


Üçüncü alışverişimde ise yine lip balm aldım. Çünkü aldığım bir önceki biraz fazla renkli geldi bana, onu da yazacağım çok yakında... Her şeyi yüzde sıfır olan bu lip balm oldukça uygun fiyatlıydı ( 3,75 gibi sanırım ) ve el kremi hediye ediyordu bir liraya... Ben de almadan edemedim :)



Lip balm hediyesi el kreminde tercihim Aloe Vera'lısından yana oldu... Bakalım kullanılacak !


Evet arkadaşlar, aldığım ürünler böyleydi... En kısa sürede kullanıp yazmaya çalışacağım... Daha güzel alışveriş yazılarında da görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 
Hasibe ♥️










You Might Also Like

2 yorum oku / yaz

  1. güle güle kulan :) farmasinin çoğu ürünü birçok marka ile yarışacak kalitede bence ben makyaj sütünü (güllü) kullanmaya başladım bayıldım bayıldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) Ben de gül suyu özlü el kremini kullanıyorum, hem doğal hem besleyici :) Tavsiye ederim :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))