Karısık Alısveris # 7 (Kozmetik, Giyim, Mutfak )

26.12.14

Herkese merhaba :)

Hafta sonuna adım attığımız bir güzel günden, harika bir Cuma gününden herkese selam :) Bugün sizlerle bir alışveriş yazısı paylaşmak üzere buradayım... Eğer hala 100 Takipçi Çekilişime katılmadıysanız şuradan ya da yandaki resimden katılabilirsiniz... Harika ürünler seçtim sizler için :) Eğer mümkünse arkadaşlarınızı da davet ederseniz sevinirim :)
*
Evet gelelim bugünkü paylaşımıma... Ara ara yaptığım tüm alışverişlerimi karışık olarak sizlerle paylaştığım Karışık Alışveriş serisinden bir diğeriyle sizlerle birlikteyim :) Dilerseniz lafı fazla uzatmadan başlayalım :)

İlk olarak Kütahya - Sera AVM Maceramda - şuradan ulaşabilirsiniz - Watsons'dan yaptığım küçük bir alışverişi paylaşacağım... Deodorant ihtiyacım vardı: İkili set halinde 8 liraya bulunca kaçırmak istemedim bu Rexonaları... Bir tanesi bitirdim o da yakında yazacağım ve yepyeni bir seri olacak Bitenler yazımda yer alacak :) Takipte kalın...



Sonrasında buradaki marketlerden bir adet denemelik göz altı bantlarından aldım...



Yine marketten Clear saç şampuanı aldım.( Men )


Yine Sera AVM Macerasında LC Waikiki'ye girip kışlık bir şeyler almak niyetimiz vardı... Eşimle bana birer hırka aldık...






Benim hırkam bu şekilde, aslında örme şeyleri pek sevmem ama... Buna kürk yakası sayesinde bayıldığım doğrudur :)








Eşime de böyle spor bir hırka aldık... Buna da bayıldım doğrusu :)








Evet giyim alışverişlerinden devam edelim : Buradaki pazardan kış temalı bir kışlık ev terliği aldım :)



Mutfak alışverişlerine geçelim... Bu renkli tabakları buradaki bir züccaciyeden aldım. Renklerine aşık oldum :)






Arabamızda çay kahve içebilmek için bir adet termos aldık... Bunu da aynı züccaciyeden aldık...





Sonrasında Sera AVM'de Kipa'ya uğradık... Buradan da gerçekten şahane alışverişler yaptık... İlk olarak bol bol saklama kabı ihtiyacım vardı; 17 parça saklama kabını 10 liraya aldık :)


















Bu harika seti on liraya almam çok iyi oldu, aslında annemlere de almak istiyordum ama o sıra durumlar müsait değildi. Bulursam hem anneme hem kayınvalideme almak istiyorum :) Yine Kipa'dan bir adet demir kurabiye kalıplarından aldım. Bende plastikleri vardı, bu da olsun istedim :)



1 tane de kağıt muffin kalıplarından aldım. Bu arada muffin demişken çok yakında harika bir muffin tarifi geliyor :) Takipte kalın :)


Son mutfak alışverişimde de çok istediğim küçük kadeh bardaklardan aldım... Tabi yine buradaki züccaciyeden :)





Son alışverişim de daha demin yaptığım bir alışveriş :) Okuldan ayrılmadan önce öğrenci velilerimden birinin dayısının gelini amigurumi bebeklerden yapıyormuş. Ben de hemen iki tanesini kaptım. Biri Galatasaray'lı olduğu için aldım, diğerini de bana benzediği için :)








Evet arkadaşlar, alışverşlerim böyleydi... Umarım beğenmişsinizdir :) Ben hepsini severek kullanmaya başladım bile :) Daha güzel alışverişlerde görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.
























You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

  1. güle güle kullan :) pembe makyaj cantam blog yeni adresine taşındı tekrar takip edersen sevinirim. blogkizsalseyler

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))