El Kremleri Karsılastırması # 2 ( Gratis - Farmasi )

24.12.14

Herkese merhaba :)

Güzel bir Çarşamba gününden selamlar... Umarım keyifler yerindedir. Ben de bugünü bitirip artık dinlenme faslına geçenlerdenim, darısı tüm çalışanların başına :) Bugün günün son demlerinde sizlerle geçen ay yazdığım bir yazı dizisi olan El Kremleri Karşılaştırması'nın ikinci bölümünü yazmak üzere buradayım... Bu serinin devamı gelecek, yeni ürünler denedikçe ve kullandıkça... O nedenle takipte kalmanızı öneririm :) Dilerseniz hemen başlayalım...

Bugün de sizlerle üç adet kremin yorumlarını paylaşacağım.. Bunlardan ikisi Gratis'lerde satılan ürünlerden, biri de Farmasi'den...


İlk bahsedeceğimiz krem benim geçen sene yılbaşında satın aldığım ve Gratis'e özel olarak satılan kremlerden biri olduğunu düşündüğüm 'Sweet Snuggles' isimli en sağda görebileceğiniz krem...


Bu kremi elbette dış görünümüne ve uygun fiyatına aldanarak almıştım :) İtiraf ediyorum... Hatta bu özellikleri beni o kadar çok etkilemiş ki yiyecek vs. kokularını hiç sevmememe rağmen çikolata - vanilya özlüsünü almışım :) Sonraları kendime çok sorduğum bir sorudur bu : Kör müydün be kadın ?

Ürünün tasarımı göz alıcı gerçekten de :) Kahverengi - krem renklerinin uyumu muhteşem :) Bir de üzerine sevimli çıkartmalar ekleyince kalbim fetholundu tabi :) Ancak gelin görün ki arka kısmın yazılarının İngilizce olması :( aramızdaki iletişimi oldukça engelledi bu kremle :(


Yukarıdaki siyah kurdeleden de görebileceğiniz üzere ürün kimyasal içeriyor :( Vanilya çikolata severlere hitap edebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü epey yoğun bir kokusu var... Yaklaşık 60 ml. lik bir ürün olması da benim için avantajlı bir durum, çünkü yukarıda da söylediğim gibi yiyecek kokularından hoşlanmıyorum ben... Kolay kullanılabilen ve boyutlarından dolayı da çantaya da atılabilecek bir ürün :)


Ürünümüzün yine krem renginde ... Kolay emiliyor, fakat bana göre biraz yağlı :( Yağlı bir his veren kremleri sevmiyorum malesef... Zaten ben bu kremi geceleri kullanmayı daha çok seviyorum. Sürüp yattığımda sabah ellerim yumuşacık oluyor :) Kokusunu da fazla duymamış oluyorum böylece hem :) 


Kremimizin oldukça büyük bir çıkış deliği var. Sevmedim, tek seferde istediğinizden daha fazlası geliyor malesef... Yedirmek de zorlaşıyor böylece :(



Bu ürünü vanilya veya çikolata severlere büyük bir gönül rahatlığıyla önerebilirim :) Ve bir yıldır - çok kullanmama rağmen - bozulmadan kalabildiği için de kocaman bir alkışı hakediyor bence :)
*
İkinci kremimiz yine Gratislerde bulabileceğiniz ve benim aşık olduğum bir markaya ait bir ürün. Dalan Dolive'in minik el bakım kremlerinden, 20 ml. lik bir ürün...


Ben bu el kremini marketten aldım. Açık söyleyeyim, Gratis'ten almadım ama bu markanın ürünlerinin marketlerde de satılması benim gibi yaşadığı ilde malesef hala Gratis bulunmayanlar için eşsiz bir fırsat :) Deneme amaçlı aldığımdan en küçük boyunu aldım :)


İlk olarak aldığınızda ürünün içinde bulunan ağız kısmının kapalı olmasını çok sevdim :) Böylece ürününüzün kullanılmış olma ihtimali yok :)



Ürünü aldığımdan beridir kullanıyorum ve de oldukça memnunum açıkçası. Dalan'ın bende önceden beridir kullandığım - hala yazacağım :(- saç bakım kremi vardı zaten... O yüzden markaya aşinayım, biraz da bu güvenle aldığımdan el kremi beni yanıltmadı :)


Ürün bu şekilde ambalajıyla birlikte geliyor elinize... Bunu sevdim :) Ayrıca kutunun bir tarafının İngilizce bir tarafının ise Türkçe olmasına bayıldımmm :) Anlaşılma sorunu yaşamadık yani kendisiyle :)



Ürün 20 ml.lik olmasına rağmen uzun süreli bir kullanım sağlıyor... Bitmek bilmiyor yani :) Koyu, yoğun bir yapısı var. Ben oldukça koyu buldum ancak bu emilmeyi güçleştirmiyor. Kıvamını hem biraz katı hem de biraz yağlı buldum :) Yağının azaltılması gerekli bence :( Bir de şu var ki bu krem, kuru ciltler için tasarlanmış, belki de yağlı olması bundan bilemiyorum :( Ben yine ne için olduğuna bakmadan almışım da azcık :(Çünkü benim cildim yağlı..


Hem vücut için hem de el için kullanılabilen bu kremin zeytinyağıyla pek alaka kuramadığım ancak yine de muhteşem bir kokusu var :) Kokusu için bile alınabilecek bir ürün bu. Zaten sizlere gönül rahatlığıyla Dalan Dolive ürünlerini öneriyorum :)


Yukarıda da görebileceğiniz üzere oldukça geniş bir krem çıkış deliği var. Ancak bu istediğinizden fazla kremin gelmesine neden olmuyor, yukarıdakinin aksine, çünkü kremin kıvamı katı :) Bu nedenle pek sorun yaratmıyor. Bu kremi besleyici olduğunu düşündüğüm ve kokusuna bayıldığım için tavsiye edebilirim :)
*
Son kremimiz de Farmasi'den daha yeni aldığım Rose Therapy El Kremi... Bunu beş liraya satın almıştım...


Farmasi'nin tüm ürünlerinde olduğu gibi bu da koruyucu bir kapak içeriyordu. ( Dalan Dolive'deki gibi ) Farmasi ürünlerini yeni yeni kullanmaya başladım, ancak bu el kremi gündüzleri okulda en büyük yardımcım oldu... Yani sürekli gündüzleri kullanıyorum çünkü öyle güzel ve doğal bir gül kokusu var ki... Krem gerçekten de iddia ettiği gibi gerçek gül suyu içeriyor, buram buram kokuyor :)


Bu krem son zamanların en favori kremi oldu bile çoktan :) Hatta bitmek üzere de :) Katalogu yakalar yakalamaz stoklamayı düşünüyorum. Arka kısımdaki yazıların Türkçe olması da ayrı bir hoşuma gitti :) El kreminin dış görünüşü de çok güzel. Pembiş pembiş :)


Aslında söylediği her şeyi yerine getiren tek el kremim bu sanırım :) Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz üzere kimyasal içermiyor, yeşil kurdeleli bir ürün :) Böyle doğallığı tescillenmiş ürünlerle aşk yaşıyorum :)


Ürünün geniş bir çıkış deliği var. Kremin yapısı da oldukça akışkan. Ancak sıkınca gelecek kadar :) Durduğu yerde kendi kendine akan bir yapıya sahip değil... Çok güzel ve doğal da bir gül kokusu var.. Bu kremi yanımdan ayıramıyorum :) Benim gibi doğal çiçek kokularından hoşlanıyorsanız da kesinlikle tavsiye ederim sizlere :)


Evet arkadaşlar, bugünkü el kremleri dosyamızın da sonuna geldik... Elimden geldiğince dilim döndüğünce sizlerle bu üç güzel kremin yorumlarını paylaştım, umarım faydalı olur... Bu serinin yukarıda da söylediğim gibi devamı gelecek... Takipte kalmanızı öneririm :)

Bu serinin ilk yazısına da bakmak isterseniz buyrun lütfen :


Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.
























You Might Also Like

5 yorum oku / yaz

  1. Dalandan vazgeçmem:) teşekkürler paylaşımınız için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi ayrı bir güzel yahu, ben de Farmasi Rose Theraphy'den vazgeçemiyorum :)

      Sil
  2. bende kullandım farmasi rosetheraphy'yi.. aynen anlattığınız gibi...

    YanıtlaSil
  3. çok açıklayıcı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))