Eve Shop & Rossmann Alısverisi ( Ikı Kız Kardes )

26.8.17

Herkese merhaba^^

Yeni yazıdan selamlar... Bugün sizlerle yine bir iki kız kardeş alışveriş yazısı paylaşıyorum, alışveriş yazılarına benim gibi bayılanlar ekran başına :)

Geçtiğimiz günlerde kardeşlerimle sinema günü yaptık, ilk defa Korupark'a gitme şansım oldu. Öncesinde de biz kız kardeşimle Rossmann'a gitmek istedik ama Bursa'da Cumhuriyet Caddesi'nde tam da Rossmann'ın karşısına Eve Shop'un açıldığını gördük. Bir bakalım derken bir de bakmışız ellerimiz kollarımız dolmuş. Biz hiç farkına varmadan ki aslında mağaza yıkılıyordu yani, bir sürü alışveriş yapmışız, böylece biz Rossmann'dan alacaklarımızı da Eve Shop'tan almışız. Bakalım peki neler almışız? Bu arada merak edenler için sinemada Stephen King'in serisinden uyarlama Kara Kule'yi izledik. Yorumu yakında blogda olur :)

EVE SHOP ALIŞVERİŞİ


Eve son dönemlerde popüler olan mağazalardan, hem online olarak hem de mağaza olarak açıldı. Bir ara online sipariş vermeyi de düşünüyorum ben :) Aldıklarımıza gelecek olursak, genel görünümleri işte şu şekilde:


Karışık olarak aldıklarımızı sıralayacağım... Loreal'in Değerli Çiçekler serisini ben de çok merak ediyordum ama kız kardeşim kokusunu çok beğendiği için benden önce davrandı. Onu aldı, bir süredir ben de otlanıyorum kaba tabirle, yazısı yakında blogda ^^ Lionese'in pedlerinden bir tane aldı, fondöten uygulamada kullanacak sanırım. Essence'in All About Matt pudrasını benim önerimle aldı, ve de çok beğendiğini söylüyor :) Şelale Süngerli Aseton da çok pratik olduğu için bir denemek istedi, yine Natur Way'in sarımsaklı şampuanını da denemek üzere deneme boyunu aldı. Şu sıralarda Bioblas'ın Sarımsaklı Şampuanını kullanıyor, sarımsağa takmış durumda. Son olarak da Essence'in Instant Matt makyaj sabitleyici spreyini denemek istedi. Bakalım performansı ne olacak? Geçiyorum kendi alışverişlerime: Essence'den çok methedilen iki tane maskarayı aldım, yorumları gelecek. Essence'den yine kaş maskarası ile kaş kalemi aldım, kaşlarımı doldurmayı düşünüyorum. Son olarak da Pantene'in Onarıcı Köpük Saç Bakım Kremini çok merak ediyordum, denemek istedim.


Rossmann'dan ise Got2b'nin elektriklenmeyi önleyen losyonunu aldım, deneyeceğim ve yine blogda olacak. Diğerlerini de kız kardeşim aldı. Nivea'nın hassas ciltler için temizleme köpüğü ve nemlendiricisi. Yanında da hediye olarak su topu geldi ve bizim alışverişlerimiz işte bu şekildeydi.

Umarım yazımı severek okudunuz! Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle o halde! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

  1. Essence maskaradan bende aldım cok severek kullanıyorum gule gule kullanın :)

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))