Ürün Yorumu: Farmasi Lip Balm Zero

31.5.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Ayın son yazısıyla karşınızdayım, son dakika golü oldu bu biraz ama olsun :) Bu güzel günde sizlerle son dönemlerde çok çok severek hatta bir miktar aşık olarak kullandığım bir ürünün yorumlarını paylaşmak istiyorum, hemen başlayalım mı?

Lip balmlar... Dudak dostu kurtarıcılarımız... Ben de tam bir lipbalm sever olarak birçok farklı çeşidi kullanmayı ve denemeyi seviyorum, en son Farmasi'nin bir lip balmını bitirdikten sonra şimdilerde dört farklı ürünü dönüşümlü olarak kullanıyorum ve çok da seviyorum. Bunlardan ikisi kavanoz formda olduğundan geceleri ve genelde evde bakım yaptığım günlerde kullanıyorum, ikisini ise direkt stick şeklinde tercih ederek yanımda taşıyorum. Son günlerde yanımda taşıdığım lip balm ise Farmasi'nin Zero isimli lipbalmı... Gelin, bu lipbalma biraz daha yakından bakalım...


Ürünümüz, karton bir ambalajda ve korunaklı bir biçimde elimize ulaşıyor, Farmasi'nin bu özenini seviyorum, ürünlerine değer katıyor...





Ürün ambalajında zaten aslında her türlü bilgi mevcut ama ben yine de birkaçını buraya da ekleyeceğim: Ürün, SPF 15 içeriyor, Aloevera ve Vitamin A&E ile birlikte. İsminin Zero olmasını ise %0 oranında koku, renk, parlaklık ve tat içermesinden alıyor. Ürün, Hipoalerjenik ve sağlıklı bir görünüm vaadediyor. Aynı zamanda da paraben içermiyor.

Ürünü ambalajından çıkardığımızda ise bizi mavinin en güzel tonlarından oluşan ve beyaz-mavi renkleriyle bizlere deniz kenarı-sahil gibi tatil mekanlarını anımsatan bir ürün çıkıyor. Üzerinde yine her türlü bilgilendirmesi mevcut; 12 aylık kullanım ömrü olan ürün, 4.6 gram :)




Yakından bakalım:

KOKU: Ürün gerçekten de vaat ettiği gibi sıfır kokuya sahip, kokusuz bir ürün. Kokusuz olmasını seviyorum ben, özel olarak koku hassasiyetiniz varsa bu ürün tam sizlik. Özellikle harika kokan rujlarla da kokusu birbirine karışmadan kolay bir uygulama sağlayabilir.

YAPI: Krem rengi bir lip balm olan ürünün, sıkı bir yapısı var. Asla yapış yapış bir his bırakmıyor, bitkisel içerikli olduğundan dolayı da ideal. Dudağınızda hemen kuruyor, çok yağlı ya da sert bir yapısı yok, dudağınızda hemen yerini alan ve orta seviyede nemlendiren güzel bir balm. Bu arada gerçekten de renksiz bir ürün ve tatsız, herhangi bir parlaklığı da yok, mat bir lip balm diyebiliriz. 

İŞLEV: Bana göre elbette ki en üst düzeyde nemlendirme idealdir ancak bu ürünün nemlendirme işlevini orta düzeyde yaptığını düşünüyorum. En azından benim dudaklarımda durum bu, işlevini gayet güzel yerine getiriyor. Etkisi çok kalıcı olmasa da günü kurtaran bir lip balm. Sür ve çık.


Ben en çok kokusuz, tatsız ve renksiz olmasından dolayı tercih etmiştim, bir süredir de öylesine çekmecemde bekliyordu, nihayet kullanıyorum. Özellikle günlük hayatta dışarda renkli ya da kokulu veya parlak ürünler çok tercih etmiyorum, çünkü fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu nedenle hem nemlendirsin hem de gereğinden fazla dikkat çekmesin istiyorsanız bakabilirsiniz. Yine rujunuzun rengini değiştirmeyecek ya da yapısına karışmayacak bir lip balm arayışındaysanız da tercih edebilirsiniz. Ben özellikle bu ürünün tam da kapalı bayanlar için ideal olduğu ve çok sevileceği düşüncesindeyim. Eğer renkli, kokulu, parlak ya da tadı olan ürünlerden hoşlanmıyorsanız mutlaka bakmalısınız. 

Evet, benim bu güzelliğe dair yorum, görüş ve önerilerim işte bu şekildeydi, umarım yazımı severek okudunuz. Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

3 yorum oku / yaz

  1. güzel bir ürüne benziyor teşekkürler canım güzel yazın için :)

    YanıtlaSil
  2. kokusuz rujları ya da nemlendiricileri hiç sevmiyorum :/

    YanıtlaSil
  3. Lipbalm severim günlük yaz-kış kullanırım. Elimde bir tane farmasi var oda stokta bir arkadaşın hediyesi kullanınca bakıcaz artık nasılmış. Zero kokusuz ve tatsız olmasıyla tercih sebebi yalnız🖒

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))