Ürün Yorumu: Avon Far Away Vücut Losyonu

25.5.17

Merhaba!

Perşembe gününden selamlar, umarım iyisinizdir. Bugün sizlerle kullanmaktan büyük keyif aldığım ürünlerden biri olan vücut losyonlarından bahsedeceğiz, umarım severek okursunuz ^^

Vücut losyonları, vücut kremleri, vücut yağları, vücut spreyleri vs. vs. Hepsine bayılıyorum dersem yalan olmaz, bu tür ürünler nedense özellikle yazın açık kıyafetlerle kendilerine aşık ediyorlar insanı, ben de sevdiğim parfümlerin özellikle yardımcı ürünleri dediğimiz, losyon-krem-pudra-sprey gibi ürünlerini kullanmaya bayılıyorum ve sık sık da kullanıyorum. Şu sıralar, Avon'un sevdiğim kokularından Far Away'in losyonunu kullanıyorum eş zamanlı olarak da Little Black Dress'inkini. Onun da yazısı yakında gelecek ^^ Açıkçası spreylerden daha kalıcı olduklarını düşündüğümden yaz kış kremler ve losyonlar başımın tacı oluyorlar :)

Ürünümüz, çok tatlı tombiş bir tüpte elimize ulaşıyor, tüp formlu olması da işimizi çok kolaylaştırıyor... Ben özellikle ambalajlarını çok seviyorum Avon'un, parfümlerine olduğu kadar vücut losyonlarına ve kremlerine de ayrı özen gösteriyorlar... Tasarımlarına aşığım dersem yalan olmaz, yine oldukça kullanışlılar, özellikle sabahları işe gitmeden kullanımda büyük kolaylık sağlıyorlar. Öteki türlü, pompalı ya da kavanoz formlu ürünler çok işlevsel değiller ve kullanımı ayrı bir zaman istiyor, oysa bu üründen bir miktar avucunuza sıkarak anında uygulama sağlayabiliyorsunuz :)





Ürün, 150 mililitre ve 12 aylık bir kullanım ömrüne sahip. Bu boyutlarda bir vücut losyonu için çok yüksek bir süre ama bu çok iyi bir bakıma, gerçi ben de üç ay bile dayanmıyor ya neyse ^^ Avon'un ürettiği tüm parfümlerin neredeyse hepsinin vücut losyonu ve vücut spreyi de bulunuyor, hepsi de standart ölçülerde üretilmiş, yani boyutları vs. diğer kokularla aynı. Ben vücut losyonlarının da vücut spreylerinin de ambalaj boyutlarını çok seviyorum, orta büyüklükte olduklarından kullanımları ve taşınmaları çok kolay, çantada çok yer kaplamamaları ayrı güzel ve de yumuşak plastikten üretilmelerini de seviyorum.

Sıkı kapanan ve kolay kolay akma dökülme yapmayan bir kapağı var ve Far Away parfümüyle tam bir bütünlük içerisinde olan losyonun tasarımında parfümden etkilenilmiş ve kapak rengi de tam bir uyum içerisinde :)


Vücut losyonundan genel olarak benim beklentilerim; güzel kokması, en az orta seviyede nemlendirmesi, kolay emilmesi ve kalıcılığının yüksek olması. Peki Avon Far Away vücut losyonu bunların hangilerini gerçekleştirebiliyor? Detaylarına geçelim:

YAPI: Ürünün, beyaz opak bir rengi ve sıvıdan ortaya dönük bir kıvamı var. Vücudunuza uyguladığınızda çok güzel yayılıyor ve oldukça bereketli bir ürün, azıcık bir miktarı bile çok fazla alana yayılıyor. Ürünün eksi yönlerinden biri emiliminin orta hızda olması bence, ben daha çok hızlı emilen ürünleri seviyorum, bu üründe ise vücudunuza uyguladığınızda bir süre emilmiyor ürün ve siz ovaladıkça da beyaz bir katman halinde kalıyor uzun süre cildinizde, ancak kendi haline bıraktığınızda otomatikman emiliyor ve hızla kuruyor. Kuruma hızı yüksek olduğundan hemen giyinebilmenize olanak sağlıyor.

KOKU: Avon'un Far Away parfümünün vücut losyonu olan bu ürünün nasıl koktuğu hakkında tek söyleyebileceğim şey, parfümün devamı niteliğinde bir ürün olduğu ve parfümüyle aynı kokuya sahip olduğu ki bu da muhteşem bir koku gerçekten :) Ben parfümün kokusunu çok sevdiğimden ara sıra parfümün esintisini getirsin burnuma diye aldım bu ürünü açıkçası, parfümleri genelde indirim zamanlarında almayı sevdiğimden aralarda böyle kaçamaklarla sevdiğim kokulara geri dönüş yapıyorum.

İŞLEV: Ortadan yükseğe bir nemlendimesi var, benim parfümlü bir vücut losyonundan beklediğimden çok daha iyisi açıkçası, bu bakımdan çok başarılı. Kalıcığı da aynı şekilde 4-5 saat kalıyor, kalıcılığını da sevdim. Günü kurtarıyor da diyebiliriz :)


Benim çok severek kullandığım ürünlerden Avon'un bu parfümlü vücut losyonları, özellikle her parfümün bir losyonu ve spreyi olması ayrı güzel, çünkü her parfüme aynı anda sahip olamıyorsunuz böyle durumlarda sizi kokularıyla bir süre tatmin ediyor ve işlevlerini de güzel yerine getiriyorlar. Severek kullanıyorum ve istediğim bir kokuya sahip değilsem bu tür ürünlerle bir müddet idare ediyorum, bu yöntemi sizlere de tavsiye edebilirim :)) Hep aldıklarımdan ve alacaklarımdan...


Benim bu güzelliğe dair söylemek istediklerim işte bu şekildeydi, umarım yazımı keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

3 yorum oku / yaz

  1. Vücut nemlendiricileri yaz kış lazım, çok güzel görünüyor bu da :)

    YanıtlaSil
  2. Alcam inşalh pişman olmam güveniyorum size

    YanıtlaSil
  3. Yüze sürülüyormu

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))