Ürün Yorumu: Avon Supreme Oils Çift Fazlı Saç Bakım Spreyi

12.11.16

Selamlar!

Yeni yazıdan ve hafta sonundan merhaba herkese, gününüz güzel geçiyordur umarım. Bugün sizlere Avon'un bir süredir kullandığım çift fazlı saç bakım spreyinden söz edeceğim, hadi başlayalım hemen :)

Supreme Oils serisi Avon'un bana göre saç bakımında en havalı serilerinden biri, özellikle dış tasarımlarından dolayı. Benim bu seriyle tanışmam ise seri halinde satın almamla oldu, aslında ben alırken şampuan, saç kremi ve sprey olarak düşünerek sipariş etmiştim ancak elime iki şampuan ve saç bakım spreyi şeklinde ulaştı. Şampuanları pek beğenmemiştim açıkçası, seri olarak da kullanamadığım için saç bakım kremi hakkında bir fikrim yok ama serinin en havalısı bence çift fazlı saç bakım spreyi, onu da kullanıyorum ve yorumlayacağım...

Ürün sprey formda, plastik bir şişede elimize ulaşıyor, 100 mililitrelik ürünün on iki aylık kullanım ömrü var. Açıkçası ben ürün bilgilendirmesini çok eksik buldum, özellikle ambalajın arka kısmında neredeyse hiç bilgi yok :(



Ürünün açıklama kısmında sadece 'Tüm Saç Tipleri İçin Besleyici Çift Fazlı Bakım Spreyi' yazıyor, kullanımına, uygulama aşamalarına vs. hiçbir şekilde değinilmiyor, ben nette arattırdım ama yine fazla bilgi sahibi olamadım. Bu sebeple uygulamasını birkaç denemeden sonra kendimce yorumladım diyebilirim.


Ürün son dönemlerin popülerlerinden çift faza sahip. Netten birazcık bilgi edindim, hemen paylaşıyorum: Ürün seyreltilmiş yağlardan oluşuyor, saç boylarına ve uçlarına uygulamak gerekiyor. Aynı zamanda içeriğinde; makadamia, papatya tohumu, badem, üzüm çekirdeği ve marula yağları mevcut. 

Kolay kullanılabilen plastik ve oldukça da pratik bir ambalajı var, sprey formda olması kullanımı da kolaylaştırıyor. Bu arada ilk başlarda sprey formda bir bakım yağı daha önce kullanmadığım için acayip şaşkındım, nasıl kullanacağımı bilemiyordum :) Ancak sonraları alıştım diyebilirim ancak benim için halen daha pompayla sıkılıp elle uygulanan ürünler favori.


Argan yağını anımsatan bir yağ yapısı var ancak çok ağır değil. Ürünü iyice çalkalayıp uyguladığınızda ise saçınıza güzel bir etki veriyor. Yine çok hafif ve rahatsız edici olmayan bir kokusu var. Benim uygulama şeklime gelecek olursak, ben bu aralar pek çok yağlı ürün kullandığımdan sanırım saçlarım biraz kolay yağlanır oldu, ancak bu durumu başka bir ürüne mal ediyorum. Ben, şampuan + saç kremi + mucizevi krem ve çift fazlı bakım spreyi şeklinde uyguluyorum şimdilik. Bunun öncesinde mucizevi kremi aradan çıkarıp sadece bu ürünle bakım yaptım ancak o zaman tam olarak istediğim verimi alamadım. Yani bence bu ürün son adımda kullanılacak ürünlerden ve yanına da bir silah arkadaşı istiyor. Sizlerle tam olarak paylaşabilmek için tek başına da yardımcı bir ürünle de kullandım, umarım faydalı olabilmişimdir. :))


Ben bu ürüne açıkçası olmazsa olmazım diyemeyeceğim, bana göre olsa da olur olmasa da olur bir ürün oldu. Özellikle benim kalın telli gür saçlarım için tek başına yetersiz kalmasından dolayı ekstra bir ürün gerektiriyor. Bu da benim gözümde bir eksisi oldu. Aldığım için şimdilik severek kullandım ancak özellikle para verip alacağım veya arayacağım bir ürün olamadı benim için. İndirimde bulursam bir ara yeniden alabilirim. 

Benim bugünlük ürün yorumum bu şekildeydi, umarım yazımı keyifle okudunuz sevgili okurlar. Başka bir gün başka bir yazıda daha buluşmaya ve fikir alıp vermeye ne dersiniz? Yorumlarınız elbette benim için çok değerli, lütfen fikrinizi bizlerle paylaşın. O halde, yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! 

Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

12 yorum oku / yaz

  1. Bu ürün bende de var, cogu arkadasımda yağlandırma yapmıs begenmemislerdi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm, olabilir aslında, ben şimdilerde miktarını azaltıp öyle deniyorum bir de :) Ama ben de çok bayılmadım malesef :( Zaten online katalogda bu seriye ait bir ürün göremedim sanırım kaldırmışlar ?

      Sil
  2. Avonun saç ürünlerini ben severim bu da tam denenmelik cnm bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, blog yazmanın ve okumanın sayısız faydalarından biri de bu işte, birbirimize ne kadar yardımcı oluyoruz aslında :))

      Sil
  3. Arkasındaki kağıt iki sayfadan oluşuyor köşeden kaldırırsan kağıdın arkasında kullanma talimatı var :) Hatta köşede kağıdı kaldırın gibi bir şekil var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakarkörlüğün bu kadarı? Çok teşekkürler, yorumunuzu görür görmez hemen denedim ve gerçekten de öyle olduğunu gördüm. Neyse ki okumamakla fazla bir şey kaybetmemişim :) Diğer ürünlerde de bakacağım ve dikkat edeceğim bu noktaya, bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim ^^

      Sil
    2. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

      Sil
  4. Adsız20.3.17

    Ürünü sacimiz ıslakken mi yoksa normal olarak mı kullanıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tercihen duştan çıktıktan sonra nemli saçıma uyguluyorum, ancak sanırım normal olarak da kullanılabilir :)

      Sil
  5. ben bu Avon nutri 5 kompleksin şampuan saç kremi ve spreyini kullanıyorum ama maskesini de senedinin mi,mucizevi krem dediğiniz maskesi mi acaba

    YanıtlaSil
  6. Avon dakidaki N 5 compleksin saç maskesini kullandınız mı ? Nasıl etkileri

    YanıtlaSil
  7. Mrb sizde de içinde su varmış gibi üst kısmında su kaldımı benim aldığım ürün öyle çalkalasam da değişmiyor

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))