Ürün Yorumu: Avon Clearskin Black Mineral Mask

24.11.15

Günaydın :)

Herkese merhaba, umarım haftanın ikinci gününde keyifler yerindedir, bugün sizlerle harika bir cilt bakım ürünü yorumu paylaşacağım... Bu ürün aynı zamanda ileride yazacağım cilt bakım rutini yazımda da yer alacak, planlar planlar... Bu arada uzunca bir süredir sizler için 'Yeni Saç Bakım Rutinim' ile 'Cilt Bakım Rutinim' yazıları hazırlıyorum... Bunları 'Ayak Bakım Rutinim' ve 'Vücut Bakım Rutinim' izleyecek, ama onlardan hemen önce rutinlerde yer alacak ürünleri teker teker blogumda incelemek istiyorum... O nedenle ürünler tamamen yazılana kadar beklememiz gerekecek, daha önce amatör olduğum zamanlarda bir tane saç bakım rutinimi yazmıştım, ona da şuradan ulaşabilirsiniz :)) Bu arada orada yer alan bazı ürünleri blogumda yazdım, onların linklerini de hemen vereyim: 

Avon Naturals Hair Care Pure Clean Conditioning Mask yorumlarım için tık tık ^^
Avon Advence Techniques Fas Argan Yağı yorumlarım için tık tık^^
Avon Naturals Herbal Onarıcı Saç Bakım Balmı yorumlarım için tık tık^^
Avon Naturals Shine Mask yorumlarım için tık tık^^

*
Gelelim bugünkü konuğumuza... Bugün sizlerle şuana dek kullandığım maskeler arasından en başarılı bulduklarımdan birini, Avon'un siyah mineralli maskesini paylaşacağım.. Bu ürün muhtemelen favorilerimde de yer almıştır çünkü bitmesin diye nadiren kullanıyorum :)) Ancak son kullanma tarihine dikkat ederek daha sık kullanmaya gayret ediyorum şimdilerde... Dilerseniz bu ürünü hem yakından tanıyalım, hem de etkilerine kısaca göz atalım...


Avon'da kataloglarda ilk gördüğüm zamandan beri almak istediğim bir üründü, çıktıktan kısa bir süre sonra da aldım, üstelik de inanılmaz uygun bir fiyata almıştım. İyi ki de almışım dediğim şahanelikte bir ürün... Ambalaja bir göz atalım:


Ürünümüz şeffaf plastik bir tüp içerisinde yer alıyor ve dışarıdan içerideki ürünü görebilmenizi sağlıyor, 75 mililitrelik bir ürün bu... Fazlasıyla yetecek miktarda yani ^^ Ön yüzünde ürünün ismi yer alırken arka kısımda daha detaylı açıklamalar her dilde sunuluyor...



Ürünümüzün açıldıktan itibaren 12 aylık bir kullanım ömrü var, sıvı formüllü bir ürün olduğundan son tüketim tarihine dikkat etmenizi öneririm.Geri dönüşümlü ambalaj kullanılmış :)


Ürünümüzün tüp formu kullanmayı kolaylaştırıp akmaları ve bulaşmaları engelliyor... Orta büyüklükteki akış deliği ise ürünün yeterli miktarda kullanımına olanak sağlıyor...



Gelelim ürünümüze... 

YAPI: Ürünümüz özellikle gözenek açıcı olarak lanse ediliyor... 'Pore Penatrating'. Opak yarı akışkan ıslak bir yapısı var maskemizin... Rengi adından da anlaşılacağı üzere siyah renkte, ışıltılı ve cilde kolay yayılabiliyor... 

KOKU: Koku olarak pek hoş olmasa da hafif kimyasalımsı gibi kokan bir kokusu var :( Ancak sürerken rahatsız edici boyutlarda değil :)) 

UYGULAMA: Ürünü uygulaması oldukça kolay, cildinize sürüp 10-15 dakika bekletiyorsunuz ve siyah renkli maske tamamen yüzünüzde griye dönüşünce de ılık suyla yıkayıp duruluyorsunuz... Bu maskenin zaten en önemli özelliği ve piyasaya sürülürkenki dikkat çekici özelliği buydu: Siyah mineral maskesi ciltte griye dönüşüyor :))


Ürünün bendeki yorumları ise inanılmaz pozitif! Dediğim gibi hayatımın maskesi oldu, yağlı bir cildim var ve kil maskelerini henüz denemedim daha... Minik minik başlıyorum daha, ancak kil maskesinden önce uygun fiyatlı olarak bulabileceğiniz özellikte bir ürün bu... Cildime uyguluyorum ve ürün zaten kuruma esnasında sıkılaşıp cildimi gerginleştiriyor... Durulama esnasında da birazcık etrafı batırsa da yine de cildimin gerçekten arındığını hissettiğim ender ürünlerden oldu... Durulama sonrasında da pamuk gibi yumuşacık bir cilde sahip oluyorsunuz ^.^ Gözenek açıcı özelliğini de tamamen yerine getiriyor, bu ürünün temizleme jeli olursa onu da almak isterim mutlaka :)) Temizleyicinin yetmediği çoğu zamanın kurtarıcısı diyebilirim... İndirimde bulursam kaçırmayacağım ürünlerden, severek de kullanıyorum ancak cildi hassas olan arkadaşların temkinli yaklaşmalarını öneririm :))


Evet arkadaşlar, sizlerle bir güzel ürün yorumu daha paylaşmış oldum, umarım yazım faydalı olabilmiştir... Sizlere de bu ürüne bir şans vermenizi tavsiye ederim, sonraki kozmetik yazılarımda da görüşelim !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

Hasibe ♥️













You Might Also Like

9 yorum oku / yaz

  1. Adsız14.1.17

    Merhaba canım, kil maskesi kullanmadığını belirtmişsin. Bütçeni aşacak kil maskeleri almana gerek yok ben yıllardır aktardan normal kil alıp gül suyuyla karıştırarak maskesini yapıyorum ve inanılmaz yağlı bir cildim var ve gerçekten çok işe yarıyor. Ah bide düzenli kullanabilsem :) Kesinlikle kullanmanı öneririm. Ben de bu maskeyi kullanmayı düşünüyorum, umarım etkisi olur ^^

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum bugün 2.günü haftada 3 yapcam düzenli kullancam bakalım

    YanıtlaSil
  3. Adsız7.5.18

    Ben kullandım ama cildim tahriş oldu lütfen sebebini yazın çok kötü oldum çünkü

    YanıtlaSil
  4. Sivilcelere iyi gelir mi

    YanıtlaSil
  5. Benim yüzümde kızarıklık oldu ilk defa kullandım bu normal mi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu nasıl bir ürün benimde yüzümde kızarıklık oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum yüzüm yanık gibi duruyor almayın kesinlikle.

      Sil
    2. Maskeyi yüzünüzde fazla bekletince kızarıklıklar oluşuyor maskenin rengi griye döner dönmez yıkayın.

      Sil
  6. Haftada kackez uygulanıyor ve kaç dakika bekleticez

    YanıtlaSil
  7. Bende bugun.aldim.ilkkez.denedim.bakalan.umarim.iyi.gelir.

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))