Ürün Yorumu: Pastel Oje - 80

24.11.16

Herkese merhaba !

Yeni bir gün daha ve elbette blogda yeni bir yazı ! Ne yazsam ne yazsam diye düşündüm ve en sonunda uzunca bir süre önce kız kardeşimle birlikte hazırladığımız bu oje yazısını sizlerle paylaşmak istedim. Artık blogda böyle sevdiğim ve hoşuma giden ojeleri ve renkleri de sizlerle paylaşayım diyorum, siz ne dersiniz ?

Bugünkü misafirimiz, Pastel markasına ait ve benim şahane diyebileceğim bir renkte... Rujlarda olduğu gibi ojelerde de favorim koyu renklerden yana. Ya da çok temiz bir görünüm veren, nude'lar, çok açık renklerden yana, bu güzel renkler haricinde açıkçası diğer renklere pek tamamülüm yok, eğer o anki ruh halim de müsait değilse. Yani blogda muhtemelen en çok bu renkleri görmemiz olası ^^ Bugünkü ojemiz, Pastel'in ojelerinden 80 numara.



Hafif ışıltısı olan ve oldukça örtücü olduğu iddia edilen Pastel ojelerin renkleri çok güzel gerçekten de. Kendi sitesinde şöyle bir baktığımda sayılarla isimlendirilmiş neredeyse her renkten oje bulmak mümkün. Renk kullanmayı sevenler için bulunmaz fırsat :)) Her neyse, sizlerle bugün siyaha çalan bordo renkli bir oje paylaşmak istiyorum, bordonun en güzel tonunun yansımasını görüyorum ben bu ojede. İçerisinde sıcak bir kahverengi barındıran bordo bir oje bu, kahve bordo karışımı da diyebiliriz hatta. Kahvenin her tonunun aşığı olduğum için bu oje çifte kavrulmuş gibi oldu benim için.:)


Oje, tek katta opaklaşıyor, ancak bence iki kat çok daha kapatıcı ve örtücü olacaktır. Eğer suyla veya ev işleriyle çok fazla haşır neşir olursanız kolay çıkması mümkün tabi :( Ancak yenilemesi de bir o kadar basit tabii ki ^^


Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur, ben yazarken de çok eğlendim ve kardeşimle çekerken de yine çok eğlenmiştik :)) Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle ! 


Yeni yazılarımda da görüşelim lütfen ! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. Adsız24.11.16

    Pastel'İn koyu renklerini tek geçerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok başarılı, zaten koyu renkler eşittir kalp bizim için... :)

      Sil
  2. Oje surmuyorum normalde ama suresim geldi postu okuyunca ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de öyle oldu, biz pek iyi süremedik alelacele oldu ama yine de şahane bir renk...

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))