Ürün Yorumu: Garnier Esas Bakım Berdane Özlü Nemlendirici Krem

5.11.16

Herkese merhaba !

Cumartesi gününden selamlar ^^ Bugün sizlerle bir süredir kullandığım ve yeni nemlendiricim olan Garnier'in Berdane özlü nemlendiricisinden bahsetmek istiyorum, sizler de bu güzel ürünü merak ettiyseniz ve hakkındaki yorumları, önerileri ve detayları merak ediyorsanız, okumaya devam ediniz sevgili okur !

En son elimdeki testerları ve Neutrogena'nın yağsız yüz nemlendiricisini bitirdikten sonra elbette ki bir nemlendirici ihtiyacı hissettim ve daha önceden yedeklediğim bu ürünü kullanmaya başladım. Bu ürünü bu arada yakınlardaki bir marketten oldukça uygun bir fiyata satın almıştım, iyi ki de almışım :) Aslında beni cezbeden şey, daha önce Garnier'den hiç nemlendirici kullanmamış olmam ve bu ürünü merak etmemdi. Uygun fiyata da bulunca kaptım gitti ^^

50 mililitrelik ürün, elinize karton kare bir kutuda ulaşıyor, çok korunaklı bir ambalaja sahip, benim aldığımın üzerinde ekstradan bir de jelatini vardı. Ben ambalajlamasını çok sevdim diyebilirim.


Karton kutunun dört bir tarafında elbette ki bilgilendirmeler mevcut.






Ambalajın üzerinde aslında ürünle ilgili olarak öğrenmek istediğimiz her şeyi bulabiliyoruz, bu açıdan kremin kendi üzerine yazılamayan - yazılamayacak kadar çok olan şeyleri karton ambalajda sunmuşlar. Yani kısaca karton ambalajı kaybetmemek gerekiyor, ben de zaten ambalajında koruyup kullanıyorum :)

Hadi karton kutuyu açalım: Karton kutuyu açınca direkt olarak minik bir tosbağayı andıran kremimiz çıkıyor. Ben şekline şemaline bayıldım :)



Muhtemelen yukarıdaki resimlerden de okudunuz ama ben ürünün özelliklerini ve vaatlerini bir kez de buraya yazmak istiyorum. Garnier'in bu nemlendirici kremi, normal ve karma ciltler için üretilmiş. Diğer nemlendiricilerden farkı; arındırması, 24 saat ideal nemlendirmesi ve dış etkilere karşı koruması olarak söyleniyor. Matlaştırıcı berdane özü ve nemlendirici gliserin içeriyor ve 50 mililitrelik ürün 12 aylık bir kullanma süresine sahip.

Detaylara geçelim:

YAPI: Kremin sizlere birazdan aşağıda göstereceğim gibi hafif şeffaf bir yapısı var, oldukça akışkan olan kremimiz yarı opak. Çok kolay yayılıp emilen bir yapısı var, ancak ürün çok bereketli fındık tanesi kadar bir miktarı yüze yeterli geliyor. Yapı olarak ağır bir ürün kesinlikle değil, yağlı veya katı da değil, daha çok su bazlı gibi diyebilirim, benim gibi yağlıdan karmaya dönük ciltliler güvenerek ve rahatlıkla kullanabilirler.

KOKU: Berdane nedir benim gibi bilmeyenler biraz şüpheyle yaklaşabilirler ancak bu harika bitkinin muhteşem bir kokusu var, oldukça hafif ve kalıcı. Ellerinizden kullandıktan bir süre sonra çıkmıyor. Hiç rahatsız edici değil, baskın bir koku da değil. 

RENK: Kırık beyaz ve inci rengine dönük hafif şeffaf bir rengi var diyebilirim, yarı opak olması yüzünüzde beyaz bir tabaka halinde kalmasını veya renk bırakmasını önlüyor, sevilesi ^^


Benim severek kullandığım bir nemlendirici oldu, özellikle dozunda kullanıldığında yüzümde hemen emildi ve yumuşacık bir his bıraktı. Ancak gün içerisinde değil de genelde geceleri yatmadan önce kullanıyorum ben bu ürünü. Çünkü zaten yağlı olan cildimi kremle gün içerisinde daha da yağlandırmak istemiyorum, ancak geceleri kullanım için önerimdir ^^

Güzel bir nemlendirici arayışında olanlara berdane özlü Garnier nemlendiriciyi tavsiye edebilirim, ya da bu da bir alternatif olarak aklınızın bir köşesinde kalabilir ^^

Bugünlük benden bu kadar, umarım keyifle okudunuz. Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. bu kremlerin kavanoz şekilleri ve pastel renkleri benim de çok ilgimi çekiyor, pıtırcık dikenini çok severim, böyle faydalı kullanıldığını bilmiyordum =) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pıtırcık dikenini ilk defa sizden duydum :)) Demek ki böyle bitkiler de varmış, çok güzel bir ürün bu ürün de ayrıca tipleri ayrı şahane dediğiniz gibi, çok teşekkür ediyorum size :)

      Sil
  2. Bende geçen gratis indiriminden aldım senin yazdıklarına katılıyorum. Ağır bir his bırakmadı nemlendirme iyi daha yeni kullandığım için bakalım cildime iyi gelecek mi göreceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de beğenirsiniz, ben epey bir beğendim doğrusu...:)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))