Ürün Yorumu: Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 Arada Temizleyici & Peeling & Maske

4.3.17

Merhaba!

Yeni yazıdan selamlar... Bugün hep birlikte yepyeni bir ürün yorumu paylaşıyoruz... Hadi gelin ürünün detaylarına hep birlikte bakalım...

Garnier benim sevdiğim uygun fiyatlı markaların başında geliyor, ilk yüz temizleyicilerim Avon'dansa ikinciler Garnier markasından olmuştur, özellikle Neem özlü temizleyicisi benim favorim olmuştu hatta. O nedenle sevdiğim her zaman hem cebe hem de cilde uygun bulduğum bir marka ve ben de mümkün mertebe her ürününü deniyorum. Genelde her cilt tipine uygun ürünler bulunsa da markada ben en çok yağlı cildimle barışacak ürünler tercih etmeye gayret ediyorum. Bugüne kadar ne denediysem de gerçekten hakkını verdi diyebilirim o nedenle gönül rahatlığıyla bu markanın ürünlerini kullanıyorum.

Bugün de markanın en son ve en yeni ürününü deneyip sizlerle paylaşıyorum, Garnier Saf ve Temiz Serisinden üç ürün bir arada; temizleme, peeling ve maske... Tek ürünle üç etki de diyebiliriz biz buna kısaca :)

Ürünümüz, tombiş ve çok tatlış bir tüpte elimize ulaşıyor, 12 aylık tüketim ömrüne sahip ve de 150 mililitre.. Oldukça tatlı bir ambalajlaması var, tüpün iki yüzünde de istemediğimiz kadar bilgi mevcut, ancak bunlar bilgi kirliliği yaratmak yerine ürünle ilgili önemli noktalara parmak basıyor. Özellikle tüpün arka yüzü gerçekten çok bilgilendirici :)




Ürün içerisinde beyaz kil, salisilik asit, okaliptüs özü, çinko içeriyor ve bu maddeler aslında benim çok yakından tanıdığım maddeler. Özellikle yağlı cilde birebir iyi gelen maddeler bunlar, daha önce de salisilik asit ve çinko içeren ürünler kullandığımdan bu ürün yağlı ve sivilceye akneye meyilli Allah'ın cezası ciltlere -benim gibi ciltlere- çok iyi geliyor. O nedenle ürün benden en başta bir aferin aldı bile ^^ Sonrasında içerisinde kil olması zaten ürünün tam benlik olduğunu ortaya koyuyor ve bu ürünü şimdiye kadar nasıl kullanmadım hiç bilemiyorum.

Ürünün, çok sağlam kalın plastik bir ambalajı var, yine kapağı da inanılmaz sağlam. Özellikle seyahatlerde kullanılmak için birebir olmuş yani :) Boyutları itibariyle de bence ideal, ne çok büyük ne çok küçük, orta boy :)


Hem temizleme hem peeling hem de maske yani üç işlevin tek bir üründe olması da benim sevdiğim ve faydalı bulduğum bir ayrıcalık, daha önce yine böyle ürünler de kullanmıştım. Ben her üç türlü de denedim ve şimdi sizlerle detayları paylaşacağım.

YAPI: Ürünün beyaz kil içermesinden dolayı kil formunda ağır ve donuk bir kıvamı var, içrisinde minik minik mavi noktacıklar var.Temizleme esnasında elinizde suyla kolayca çözünüyor ve ciltten kolayca arınıyor. Peeling esnasında da cilde güzel adapte olarak hafif ve cildi yakmayan, tahriş etmeyen bir yapısı var. Maske olaraksa cilde kalıp halinde yayılan ve kolay uygulanan - ancak ben maskeyi fırçayla uygulamaktan daha çok elle uygulamayı seviyorum- bir yapıya sahip. Köpürmesi ve ciltten arındırması gayet kolay, ben yapısını her uygulama için olmasa da genel anlamda sevdim. Bana göre en iyi maske olarak iş görüyor. Günlük temizleyici olarak biraz kalın ve kullanışsız buldum, peeling olarak ise bana göre yetersiz kaldı. Ama dediğim gibi tüm bunlar benim cildim için geçerli.



KOKU: Kilden ve içerisindeki özlerden dolayı çok hoş bir kokusu yok elbette, ancak okaliptüs özünden dolayı müthiş bir ferahlık sağlıyor cilde. İlk uygulamadan itibaren cildinizin buram buram ferahladığını ve nefes aldığını hissediyorsunuz, nane gibi de değil de sanki onun bir tık daha iyisi gibi yani. Ben her kullandığımda cildimin ferahlığını ve verdiği temizlik hissini çok seviyorum. Kullandıktan sonra çok kalıcı bir kokusu yok zaten, kısa süre sonra uçup gidiyor. Ben kokusunu aşırı rahatsız edici bulmadım :)

İŞLEV: Dediğim gibi aslında her üç uygulamada da bence başarılı ancak en iyi maske olarak sonuç alıyorum ben. Günlük temizleyici olarak da kullanmaya devam ediyorum ama. Cildimi matlaştırıyor, aydınlık bir görünüm sağlıyor ve ferahlatıyor. Eh daha ne isteyebiliriz ki? Cildi ölü hücrelerden arındırıp, gözenekleri temizliyor, ancak keşke gözenek sıkılaştırıcı bir etkisi de olsaydı ^^ Bunun yanında sizlere gözlemlediğim en önemli özelliğinden de bahsedeyim: Ben son zamanlarda stres ve sinir kaynaklı çok fazla sivilceye maruz kaldım cildimde, bu ürün o sivilcelerin sönmesinde de çok etkili oldu, ancak elbette devamlı kullanmak çok önemli, devamlı kullanıldığında sivilceyi tamemen yok bile edebilir diye düşünüyorum, içerisindeki asit gerçekten de bence işe yarıyor.


Severek kullandığım güzel ürünlerden oldu benim için hatta keşke daha önceden kullansaymışım da dedim. Eğer yağlı ya da karma cilde sahipseniz de mucizeler yaratmayan ama günü ve cildinizi kurtaran uygun fiyata üçlü etki sunan güzel ürünlerden bence, şans vermenizi tavsiye ederim. Bana göre özellikle benim cildim gibi sorunlu bir cildiniz varsa kesinlikle bakmalısınız, ben çok çok seviyorum ve de severek kullanıyorum. Bittikçe sanırım özellikle uygun fiyatlı maske olarak kullanmak için yeniden ve yeniden satın alacağım ürünlerden oldu, hele ki sivilcelerime olan benden yana tavrı beni inanılmaz şaşırttı ve de memnun etti.


Benim bu güzel ürüne dair yorumlarım ve görüşlerim böyleydi, umarım keyifle okudunuz! Yeni yazılarda da görüşmek dileğiyle! Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))