Cosmetica Alışverişim #2

10.9.16

Herkese merhaba!

Hafta sonu hafta sonu ! İyi ki geldin hafta sonu ! diyerek yeni yazıma böyle marşlı bir giriş yapıyorum. Nasılsınız, umarım iyisinizdir, valla ben son zamanlarda zamana hayret ederek yaşıyorum desem yalan olmaz, bir bakıyorum sabah olmuş bir bakıyorum tekrardan akşam olmuş. Size de öyle gelmiyor mu? Sanki zaman hızlanmış gibi geliyor. Her neyse, umarım bu hızlı akışa benim kendi halindeki yavaşlığım ayak uydurabilir. Bugün sizlerle son dönemde Cosmetica'nın kendi içinde yapmış olduğu bir indirimden faydalandığım minicik Cosmetica alışverişimi paylaşmak için blogumdayım, umarım yazımı keyifle okur, beni de o güzel yorumlarınızla mest edersiniz :)

Hemen başlıyorum. Cosmetica'nın bilmem kaçıncı yılına özel 31 Ağustos'a kadar bir indirimi vardı, gerçi şuan hala bayram indirimi de var, almayı düşündüğünüz bir ürün varsa bakabilirsiniz. Aldıklarımı gösterdikten sonra alışverişle ilgili düşüncelerimi de bırakacağım, yazımın tamamını okumayı unutmayın :)


Cosmetica'dan 4 parça ürün aldım, aldıklarım şöyle bir paket içerisinde gayet güzel biçimde paketlenmiş şekilde elime ulaştı.


İçerisine hemen bakalım:


Aldıklarıma geçecek olursak;



Yakından bakalım; ilk olarak, uzun zamandır istediğim göz altı kremini almış olduğum için mutluyum. Loreal Paris'in Skin Perfection serisinden göz altı yorgunluk karşıtı bakım kremini satın aldım, bu üründe indirim yoktu, normal fiyat üzerinden satın aldım. Fiyatı da 24 küsurdu.


Daha önceden kullanıp memnun kaldığım Nivea'nın Fresh Natural gazsız deodorantından aldım. Fiyatı 6.90 idi, bunda gerçekten güzel bir indirim yakaladım, aslında uygun olsaydım birkaç tane daha alıp stok yapmak isterdim ama bir dahaki sefere diye geçiştiriyorum :))


Golden Rose'da çok güzel indirimler mevcuttu, ben de uzun zamandır Velvet Matte serisi rujlardan almak istiyordum. Methini duyduğum iki rengi aldım. 27 numara ve 01 numara. İlk izlenim olarak bunlara bayıldım ama detaylı yazıları çok yakında gelecek ^^





Evet, benim aldıklarım bu şekildeydi, aslında daha pek çok alışveriş ihtiyacım mevcuttu ama bunları daha farklı bir markadan ve farklı bir zamanda yapacağım. 
Peki alışverişim nasıl geçti?
Genel olarak Cosmetica'dan bu alışverişimde pek memnun kalamadım, siparişim normalde iki günde gelirken bu kez sanırım indirim yoğunluğundan bir haftayı buldu, üstelik elime ulaşmak üzere olduğu gün ben il dışındaydım. Yani bir hafta evde bekledikten sonra ne yazık ki evde olmadığım gün geldi ama kargo firması anlayışlı davrandığından bir sorun yaşamadım. Ancak bu tür firmalar internet üzerinden satış yaptıklarından dolayı kapıda ödeme diye bir seçenek yok ve bu da sizi kredi kartı kullanmaya zorluyor bir nevi ben de bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Üstelik fark ettiğim bir şeyi sizlerle de paylaşmak istiyorum: İndirimde gösterilen markaların bazı ürünleri indirimde gözükse de stokta tükenmiş gibi gösteriliyor ve siz bu ürünleri asla satın alamıyorsunuz, ben uzunca bir süredir Urban Care saç bakım krem ve spreylerine bakınıyorum ve sürekli de bu durumu yaşıyorum. Belki farklı ürünlerde de böyle durumlar vardır, benim dikkatimi bu çekti. 
Bu sebeple bir daha Cosmetica'dan sanırım uzunca bir süre alışveriş yapmayacağım :(

Yeni yazılarımdan haberdar olabilmek için;

Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın







hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️



You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. İyi günlerde kullan canim Nivea deodorant Migros da 4.5 tl idi indirim de bakmanı öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüh kaçırdım desene :p Olsun ama bilgilendirme ve güzel yorumların için teşekkür ederim :))

      Sil
  2. Teşekkürler, ben de takip ediyorum o zaman sizi ^^

    YanıtlaSil
  3. Herkese merhaba, beni Paco kredi şirketine yönlendirdiğiniz için çok teşekkürler çocuklar. 490 kredi notum kötü olduğu için kendisiyle iletişime geçtim ve en kötü zamanımda uygun bir fiyatla kısa sürede düzeltti. Sonunda 25.000 dolarlık bir kredi aldım. Paco kredi şirketinin benim için yaptıklarından dolayı çok mutlu ve müteşekkirim... Borç ve Faturalarınızı ödeyemediğiniz için mali açıdan utanıyor musunuz, Mali Yardım almayı düşünüyor musunuz? Şimdi acele etmeyin ve Garantili ve Teminatlı Kredinizi bugün kapmayın, Paco ile E-posta yoluyla iletişime geçin: pacoloancompany@gmail.com veya +18172866412 numaralı telefondan Whats-app veya web sitesi: https://pacoloancompany.wixsite.com/my-site-1

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))