Çok Karışık Alışveriş // Hediyeler

14.10.17

Herkese merhaba!

Yeni yazıdan selamlar, umarım hafta sonunuz keyifli geçiyordur. Hafta sonuna yine en yakıştırdığım yazılardan biri daha bugün blogda, alışveriş yazılarını sevenler blog başına! Bugün sizlerle son birkaç ayda yaptığım alışverişleri ve gelen hediyeleri paylaşacağım, umarım yazımı keyifle okursunuz :)


İlk olarak kıyafetlerle başlamak istiyorum. LCW'den birkaç parça hırka ve üst alışverişi yaptım, önce onlarla başlayalım..


Aldıklarım toplu halde bu şekilde görünüyor.


İlk olarak asker yeşili tam mevsimlik bir tunikle başlıyorum, boyu, ölçüleri her şeyi ama her şeyi harika, almamak mümkün değildi. Sonrasında tam üç tane siyah bol tunik aldım, bunlar indirimdeydi, bulmuşken bu kadar rahat bir şeyi bolca alayım dedim neticede bunlar yazın da kışın da kullanılıyorlar.

İki tane kırmızı/bordo tonlarında hırka aldım, ilki dizde bitiyor ve kolları böyle volanlı geliyor. Diğeri de kalça altında biten düğmeli modelden, yakın renkler olmasından çok hoşlanmasam da yine de almak istedim.


Sonrasında komik bir fiyata düşen bu fıstık yeşili hırkayı aldım, fiyatı uygun olunca çeşit olsun dedim. Sonrasında belden kemerli tam kışlık bir hırka aldım. Siyah hırkalar benim vazgeçilmezlerim, ay canım ya...


En sevdiğim parçalardan biri olan bu hırka da tam kışlık, dizimin altına dek uzanıyor ve inanılmaz şık duruyor. Ben bayıldım doğrusu, halen varsa bir bakmanızı öneririm. Sıcacık tutuyor, bu soğuk sonbahar günlerinde benim yoldaşım :)


Pazar alışverişlerime geçiyorum hemen... Bunları Kütahya'dan almıştım, taa o zamandan beridir yazılmayı bekliyorlar yani :) Çizgili mavi beyaz eteği çok sevdim ve yırtmacına rağmen belki evde giyerim diyerekten aldım. Sonrasında diğer tişörtü ise babama almıştım, babalar günü hediyesi olarak :)


Eşime aldıklarımız... Gömleği sonradan pek beğenmedik ama :(


Bu hırkalara bayıldım diyebilirim, gerçi çok fazla sim sevmem ama olsun yine de güzeller...



2 tane de eşofman altı aldım, çok kullanışlı oluyorlar.


İki tane tişört aldım, özellikle beyaz olanı inanılmaz rahat :)


Bir tane de namazlık diye geçen bu üstlerden aldım, renkleri falan böyle bir iç açıcı ki sormayın gitsin :)


Bu da yine sevdiğim bir arkadaşımdan hediye geldi, rengine öl bitme şimdi :)))


Hemen geçiyorum aksesuarlara... Önceliği şallara verelim... İlk olarak üç tane şal aldım, biri askeri desenli, diğeri lacivert dantelli, diğeri de vizon gibi. 


Araya karışan dört tane de yüzük aldım :) Bunlardan özellikle siyah ve beyaz oval taşlı olanları çok beğendim.


Siyah beyaz böyle bir şal aldım, bonesi de olmazsa olmaz.


İnsana yazı hatırlatan bu iki şalı da çok severek aldım. Çarşaf gibi durduğuna bakmayın şallar gerçekten de:)


Kozmetik olarak aslında çok fazla alışveriş yapmıyorum, elimdekiler bittikçe almayı tercih ediyorum. Aldıklarımsa şöyle:







Sonrasında ayakkabılarla devam edelim... Yazlık ve mevsimlik ayakkabılar aldım şimdilik, bir tane de klasik siyah alçak topuklu ayakkabı aldım.




Ivır zıvırlara geçiyorum hemen... Kahve Dünyası'nın çeşitli kahvelerini aldım denemek için, beğendim de denebilir. İki tane de desenli peçete aldım, bunların desenleri de amma ponçik ya :))


Kitap almayacağım diyen Hasibe'nin 5 dakika sonraki hali ( temsili değil ) :))


İhtiyaç alışverişi dediğin... 


Mutfağım için çaydanlık şeklindeki kara tahtalardan aldım. Diş macununu erkek kardeşim hediye etti, Kumla magneti ise halamdan hediye. :) Bu arada şahane bir yerdir kendisi, Bursa Küçükkumla'ya mutlaka gitmenizi tavsiye ederim, çok şirindir :)


Mutfağıma yine askılı bir kova almak istiyordum, nihayet aldım. Popcorn kaplarına bayılmamak mümkün değil, üç tane aldım. Son olarak da bu filli tepsiyi araya sıkıştırıverdim.


Mutfağım için taşınırken kırılan borcamın yerine aynısını bulup yeniden aldım. Ve nihayet aradığım mini mutfak rondosunu aldım.


Hediyelere geçme zamanı... Bunlar erkek kardeşimden gelenler, hem bana doğum günü hediyesi hem de ev hediyesi :)


Bunlar da sevgili diaryofmeri blogunun sahibesinden güzel hediyeler... Çok teşekkür ediyorum.




Nihayet bitti... İşte benim tüm aldıklarım ve hediyelerim böyleydi, umarım sevmişsinizdir:)) Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️ 

You Might Also Like

3 yorum oku / yaz

  1. Alışveeişler yapılmışş, hepsı mukemmel. Iyı gunlerde kullan hepsını🙈👍

    YanıtlaSil
  2. Güzel paylaşımlar için teşekkür ederiz. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))