ALISVERIS | KOZMELA

7.1.17

Herkese selam!

Bugün sizlerle hafta sonunun keyfine keyif katacak harika bir yazı paylaşmak üzere blogumdayım, sizler de hoşgeldiniz ! Uzunca bir süredir neredeyse bir aydır alışveriş yazısı paylaşmıyordum, ancak aldıkça birikti ve ben de bu alışverişlerden ilkini sizlerle hemen paylaşıp aradan çıkarmak istedim.

Aslında şu sıralar aklımda pek bir şeyler alma fikri yoktu, zira elimdekileri bitirmek ve sonrasında taptaze yeni başlangıçlar yapmak vardı ancak online sitelerde gezinirken 'ay bu da çok indirimli, ay bunu da almak istiyordum ne zamandır, ay bu da varmış' derken bir şeyler almamak ne mümkün? Ben de kendime engel olamadım ve birkaç bir şey aldım. Bu alışverişten sonra karışık alışveriş yazacağım, esas aldıklarım orada gerçi ^^

Online sitelerde birkaç blogger dan duyduğum iki siteyi çok merak ediyordum: Bunlardan ilki Cosmetica, ki kendisinden daha önce birkaç kez alışveriş yapma imkanım oldu. İkincisi ise daha önce hiç deneyimlemediğim Kozmela sitesi idi. Bu alışverişimde Kozmela'nın online sitesini ziyaret edip orayı bir denemek istedim, aradığım birkaç ürüne de böylece kavuştum.

Ancak bu iki sitede halihazırda tester ürünler gönderirken birden bunu kesmiş durumdalar sanırım, son yaptığım alışverişlerimin hiçbirinde deneme ürünü gönderilmemişti. Bu beni epey üzdü açıkçası, kargo teslimatı başarılı ve hızlıydı. Ürünler karton bir ambalajda elime ulaştı, güzel tek tek paketlenmişti ve hiçbiri de zarar görmemişti. Bunlar birer artı olsalar da deneme boy ürünler olmadığı için ve de bence tüketiciye gerekli özen gösterilmediği için ciddi bir ihtiyacımı uygun fiyata bulmadığım müddetçe de bu iki siteden de alışveriş yapmayacağıma karar verdim.

Hadi gelin bakalım o zaman, neler almışım?


Kutunun içerisinden bu şekilde paketlenmiş olarak ürünlerim çıktı. Ama bunun haricinde ne bir not, ne bir iyi dilek, ne de deneme boy ürün vardı. Kutunun içerisine öylesine atılmış gibilerdi.


İlk olarak uzun süredir neredeyse almayan kalmamış olan bir seti satın aldım. Nivea'nın her türlü ürününü çok çok sevdiğimden bu seti almazsam içimde kalırdı. Kullanmayı çok sevdiğim bir de yüz temizleme fırçası olunca bu seti 29.90'a almak çok ama çok iyi geldi. Setin içerisinde; bir tane Nivea arındırıcı peeling, bir tane canlandırıcı temizleme jeli, bir tane de yüz temizleme fırçası bulunuyor ^^ Almasam ölürdüm yani bu ürünü, her yerde araştırıp en uygun fiyatı bulmaya çalışıyordum, sanırım bundan önce de Cosmetica'ya da bakmıştım, orada bu ürünün fiyatı korkunç saçmaydı, kırk küsurdu sanırım. Yani ben çok kazançlı bir alışveriş yapmış oldum.


Urban Care benim çok çok sevdiğim bir marka, sıvı saç kremini de bu şampuanının deneme boyunu da öncesinde zaten kullanıp beğenmiştim. Böyle bir set halinde görünce bunu da hemen listeme eklemek istedim. Benim için inanılmaz keyifli bir alışveriş oldu, fiyatı da sanırım 19.90 idi.


Simli bir vücut spreyini çok uzun zamandır istiyordum, aslında birkaç marka arasında kararsız kalsam da Essence'in bu spreyini seçtim, Lights of Orients serisinden Genie in a Bottle. İçerisinde minicik altın rengi simler olan hafif kokulu bir ürün, yazın kullanmak için sabırsızlanıyorum :) Fiyatı 9.90 idi.


Essence'den devam ediyorum:İki tane dudak kalemi aldım, bunların fiyatları inanılmaz güzeldi; Bir tanesi Soft Berry, bir tanesi de Wish Me a Rose. İnanılmaz harika ürünler, henüz denemedim ancak deneyince elbette yazıları blogda olur :)) Tanesi sanırım 4 liraya denk geliyordu...


Son olarak Essence'in yine bir rujunu denemek istedim; Tres Chic. Bunun da rengine bayıldım, çok koyu mürdüm notalar içeren bir bordo,ama detayları elbette yazısında olacak :) Bunun da fiyatı; 8.50 idi.


Benim alışverişlerim böyleydi, çok çok memnun kalmasam da idare eder bir alışverişti. Ancak bu tester olayına bir çözüm bulsalar çok çok sevinebilirdim. Yeni yazılarda da görüşelim olur mu? Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...

Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️

You Might Also Like

7 yorum oku / yaz

  1. Güzel günlerde kullanın😊

    YanıtlaSil
  2. Hacibecim alşverişin hayırlı olsun çok güzel gözüküyor hepsi güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle iyi günlerde kullan.
    sevgiler...
    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Resimler çok güzel ;) Güle güle kullan şeker :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan hepsini ben de bir inceleyeyim kozmelayı :)

    YanıtlaSil
  7. Bloger veya youtuber olarak alisveris yapsaydiniz gonderirlerdi normal muaterilere kozmela cosmetika mamacim turuncukasa vs. Gibi siteler alisveris tutariniz ne olursa olsun tester yollamiyorlar.

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))