Ürün Yorumu: Rival de Loop Ruj - 59

18.11.16

Selamlar!

Hafta sonuna bir kala herkese merhaba, umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz. Bugün blogda sizlerle çok beğendiğim bir ruj yorumunu paylaşmak üzere bulunuyorum, hadi hemen bu güzelliği yakından tanıyalım !

Rossmann marketlerde satılan en bilindik markalardan biridir Rival de Loop. Bir sürü uygun fiyatlı ve güzel makyaj ürünleri üreten bu firmadan elimde bir tane ruj bulunuyor. Çok güzel hafif kiremit kahve tonlarında kızıl bir aşk diyebilirim kendisine ve kendisi bir Hasibe rengidir bunu da ekleyeyim. Dudakta ve rujlarda en sevdiğim renkler kiremitler, kahveler ve bordolar kesinlikle. Bunun haricinde yine koyu dudaklar tercihim, açık renkler ya da çok açık pembeler, lilalar kesinlikle ne ten rengimle uyuşuyor ne de bana yakışıyor, yani ben kendime yakıştıramıyorum. Onun yerine böyle müthiş renkler varken zaten onları kim arar :)

Ürünümüz, siyah bayağı sağlam bir ambalajda elimize ulaşıyor, şeffaf kısmında renklerin gözükmesi olayını seviyorum ben. Çünkü diğer türlü aradığınız rengi bulmak biraz zor oluyor. Klasik ruj ambalajına sahip Rival de Loop rujlar diyebiliriz. Ürünlerin otuz altı aylık bir de kullanım ömürleri var bu arada, dikkat etmek ve zamanında ürünü bitirmek gerekiyor.




Kapağı kolay açılıp kapanan rujlardan, bu sebeple çantaya atılabilir. Herhangi bir yere akma, bulaşma vs. yapmıyor. 


Rujun, kahve, kiremit tonlarını bardındıran çok canlı bir yapısı var. Turuncu alt tonlu bir kiremit olarak elbette dudağa olduğundan da fazla hareket kazandırıyor. Sürümü kolay bir ruj, kokuları da bence rahatsız edici değil. Hatta birçok ruja göre hafif bir kokusu var bile diyebilirim. Tek katta rengini veriyor ancak istediğiniz renk yoğunluğu için birkaç kat daha uygulayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Aynı zamanda ruj satin bitişli olduğundan dolayı dudağınıza da güzel bir ışıltı katıyor.


Benim sevdiğim renklerden olmasının yanı sıra disko topu gibi parlamamasını da sevdim ben. Ayrıca sürümü kolay, birçok koyu renk ruja göre kalem kullanmanızı gerektirmeyen bir uygulaması var. Yine avantajlı bir renk, turuncularla, turuncu alt tonlu renklerle ve kiremit renkleriyle güzel bir uyumu var, cilde canlılık ve renk katıyor. Hafif bir göz makyajıyla ya da benim yaptığım gibi bir rimelle çok başarılı sonuçlar elde edilebilir. Hem gündüze hem de geceye uyarlanabileceğini düşünüyorum, gerektiğinde üzerine bir lipgloss uygulayarak. Aynı zamanda hafif veya tek kat sürümlerde de günlük hayatta dikkat çekmeyecek hafif bir ruj uygulaması yapabilirsiniz. Kısacası, bu bir Hasibe rengi ve ben bu ruja da rengine de aşık oldum diyebilirim ^^


Böylesi güzel renkleri gördükçe insanın evde bile sürüp kendi başına makyaj yapası gelmiyor mu sizce de? Ben bu ruja bayılıyorum gerçekten de, düşürüp bir kısmını kırmama rağmen yine de bayıla bayıla kullanıyorum. Muhtemelen bitince bulabilirsem yenisini almayı düşünüyorum. Sizlere de bu renkleri sevenlerdenseniz almanızı öneriyorum.

Evet, bir güzel ürün yorumunun daha sonuna geldik. Umarım yazımı keyifle okudunuz. Yeni yazılarda da görüşmek dileklerimle!  Yazımı beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı ve blogumu sağ üst köşeden takibe almayı unutmayın :) Eğer beni sosyal medyadan da takip ederseniz yeni yazılarımdan ilk haberdar olanlardan olabilirsiniz...


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Takipte Kalın





hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️


You Might Also Like

6 yorum oku / yaz

  1. rengine bayıldım, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. renk harika gözüküyor güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de harika bir renk, özellikle esmerlerde şahane durabilir. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Renk çok güzel canım, peki matlığı tam olarak nasıl ve kalıcılığı iyi mi 💕

    YanıtlaSil
  4. Şu an bu rujun numarası
    değişmiş nasıl bulabilirim acaba

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))