Son Zamanların Favorileri #11 ( Kozmetik, Aksesuar, Kitap, Film, Müzik)

26.9.16

Herkese merhaba!

Yeni bir favoriler yazısıyla daha karşınızdayım, bu ay geçen yazın blogum açısından inanılmaz verimsiz geçmesinden ötürü müdür nedir bazı yazılarımın sekteye uğramasından aşırı derecede rahatsız durumdayım, en son favoriler yazımı ne zaman yazdığımı bile bilemiyorum; yine aynı şekilde diğer yazılarımı da. Bu arayı en kısa sürede kapatacağımı umuyorum, bugünse geç kalmış favorilerle devam ediyoruz...

Son zamanlarda neler favorim olmuş hadi gelin bakalım :)


Öncelikli olarak kozmetik ve bakım ürünlerinden başlayalım... İtiraf etmem gerekirse bloga yazı yazmadığım sürede boş durmadım ve önceki favoriler yazılarıma şöyle bir göz attım. Derken birkaç favoriler yazımda aynı ürünleri paylaştığımı gördüm, bundan böyle sizlere birazdan bahsedeceğim favorim olan bir uygulamada bir liste hazırlayıp aynı ürünleri favorilerime eklememeye gayret göstereceğim :)

KOZMETİK ve BAKIM ÜRÜNLERİ


Pantene Thermal Spa Massage Banyo ve Duş Jeli, bayılarak kullandığım bir duş jeli oldu, kokusu ve içerisindeki mineralleri sayesinde verdiği peeling hissine bayıldım. Nemlendirmesi de benim için yeterli olduğundan kendisi yeni favorilerimden :) Eyüp Sabri Tuncer'in bu spreyli gül suyu özellikle dışarıda olduğumda sıcak yaz günlerinde çoğu zaman günün kurtarıcısı oldu. Nivea son zamanlarda veya şöyle diyeyim yıllarda kullandığım ALKOLSÜZ tek deodorant markası haline geldi, birçok farklı çeşidini de kokusunu da sevdim :)


Farmasi'nin elime rastgele ulaşan ve inanılmaz komik bir fiyata aldığım bu yüz peelingini de yine çok sevdim, kokusu ve yapısı bana göre inanılmaz başarılı ve benim cildimle çok çok iyi anlaştılar :) Ürüne dair detaylı yorumuma şuradan ulaşabilirsiniz. Himalaya Herbals markasının Neem özlü yüz temizleme köpüğü de uzunca bir süredir benimle, onu da favorilerime eklemek istedim. Ürüne dair detaylı yorumuma şuradan ulaşabilirsiniz. Vichy'nin bu 50+ faktörlü güneş kremini ise blogumda bir süre sonra detaylı yorumlayacağım için fazla anlatmıyorum :)


Loreal Elseve Arginine Direnç yıllardır benimle, bittikçe alırım, aldıkça bitiririm ve de çok severim. En kısa zamanda yorumunu yazmak istiyorum. Dalan'ın Zeytinyağlı Saç Bakım Kremi de benim kaçıncı tüpünü bitirdiğimi hatırlayamadığım bir ürün, bayılıyorum, saçlarımla kankalar :) Ürüne dair detaylı yorumuma şuradan ulaşabilirsiniz. Ve yine Farmasi'nin bu damacana boy saç maskesi de benim uzun yıllarca favorim olacaklara aday :) Yazısına şuradan ulaşabilirsiniz.


Son zamanların değil de son yılların bir favorisi de Avon'dan. Pek çok ürününe şans verdiğim(iz) bu markanın saç yenileyici bakım spreyi de benim favorilerimden :) Bu ürüne dair detaylı bir yorumum var okumak isterseniz şuradan ulaşabilirsiniz. Markasını hatırlayamasam da bu saç tarağı da uzun zamandır favorim ve bu yazıya eklemek istedim. Yine Nivea'nın gazsız sprey deodorantı da favorilerimden, indirimde stoklayıp devamlı devamlı kullanacağım başarılı ürünlerden. Vaseline'in kakaolu ışıltı veren nemlendiricisi ise küçük boyunu severek kullandığım ve büyük boyunu almayı düşündüğüm favori nemlendiricilerimden. Bu ürüne dair detaylı yorumuma ise şuradan ulaşabilirsiniz. Yeni aldığım ve yazısını yazacağım Golden Rose Velvet Matte rujlardan 27 numara da favorilerimden :) Ancak devamı ürünün yazısında olacak...

AKSESUARLAR


LCW'den aldığım bu makyaj çantası benim için yine tüm yaz kullanılan ve ev iş fark etmeden her yere götürebileceğim bir çanta oldu ve favori aksesuarlarıma girmiş bulundu. Sniff'in desenli mendillerine bayılıyorum, farklı desenlerine de bakmak lazım. Yine Simav panayırından aldığım siyah cüzdanıma da aynı ölçüde bayıldım, favorim oldu bile. Nereye gitsem benle geliyor :) Kütahya Sera AVM'den aldığım güneş gözlüklerim ise aslına bakarsanız iki kişinin birden favorisi durumunda şu aralar, hem benim hem de kız kardeşimin :) Hatta benden daha fazla o kullandı diyebilirim. Ve bu kategoride son favorim de A101 ganimetlerimizden minik bir flaş bellek, hem telefona hem de bilgisayara ve televizyonlara takılabildiğinden benim favori aksesuarım :)

KİTAP  ve KIRTASİYE


Her daim olduğu gibi favorilerime bir kitap eklemesem olmazdı :p Şu günlerde okuduğum ve yakında eleştirisi ile yorumunu blogumda bulabileceğiniz John Fasman'ın Gizemli Cinayet kitabı benim sizlere önerim olan favorimdir :) Kitapla ilgili fazla konuşmuyorum ve yazısına saklıyorum. Devamında ise yine bir hediyeydi sanırım bu minik nil yeşili defter ise yanımdan ayırmadıklarımdan, aklıma gelen notlar açısından :) Kalemlerim de her daim çantamda bulunanlar...

FİLM

Son zamanlarda izlediğim pek çok film favorim var ancak en çok bir filmi beğendiğimi söylemeliyim. O da Hint yapımı Masa 21 / Table No 21 filmi. Filmi netten okuduğum yorumlar doğrultusunda izlemiştim, çok önemli bir konuya parmak bastığı ve gerilimiyle gizemi filmin sonuna kadar koruduğu için benim sizlere önerimdir. 


MÜZİK

Son zamanlarda genelde popüler yabancı müzikler dinledim çok fazla orijinal ve özgün müziğim yok paylaşabileceğim... Birkaç tanesini aşağıya bırakıyorum :)

Merve Çalkan - Uykudan dinle♫
Aurora - Through The Eyes of A Child (Audio) dinle♫
Aurora - I went too far dinle♫
Tove Lo - Cool Girl dinle♫
LP - Lost on You dinle♫
SOLDOUT - No More Pride dinle♫
Cartoon - On&On dinle♫
Mahmut Orhan ft. Sena Şener - Feel dinle♫
Alan Walker - Faded dinle♫

TELEFON UYGULAMALARI

Bu kategoriyi yazının başlığına eklemesem de birkaç uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim. İlk önereceğim uygulama, listeler yapmanızı ve saklamak istediklerinizi saklamanızı sağlayan bir uygulama: EVERNOTE. Hem bilgisayardan hem de telefondan hem çevrim içi hem de çevrim dışı kullanabileceğiniz şahane bir uygulama. Ben en çok listeleme ve bazı ekran görüntülerimi saklama amacıyla kullanıyorum ve oldukça da memnunum, tavsiyemdir...


İkinci uygulama önerim ise aslında hepimizin telefonlarında olan ve de aşina olduğumuz bir uygulama olan Google Haritalar. Artık navigasyona ihtiyacım kalmadı da diyebilirim, en ara ve dar sokaklara bile yönlendiren şahane bir uygulama, ben çok severek kullanıyorum ve sizlere de elbette tavsiye ediyorum :)

*

Huh, eğer buraya kadar okuduysanız tebrikler ve teşekkürler :) Yazımın nihayet sonuna geldik ve umarım keyifle okudunuz. Bu ve buna benzer bir sürü güzel yazı ve paylaşımı için lütfen takipte kalmayı unutmayın ^^ Yeni yazılarımdan haberdar olabilmek için blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun sağ üst tarafında yer alıyor- takip etmeyi ve Instagram dahil tüm sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın ^^


Yeni yazılarda görüşürüz :))

Sevgiler...

Takipte Kalın







hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️







You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. Palmolive massage duş jeli bu ara benim de favorim kokusuna bayılıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Filme mutlaka şans vereceğim. Golden rose 27 Benim de favorim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favorilerimizin benzeşmesine sevindim. Filmi kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))