Ürün Yorumu: John Frieda Full Repair Şampuan & Saç Kremi

26.2.16

Günaydın!

Haftanın son gününden herkese kocaman merhaba... Hasta ve oldukça kötü bir haftanın ardından elbette şahane bir hafta sonu umuyorum, sizler ne durumdasınız? Gerçi kimsenin haftası benim kadar kötü geçemez o kesin :( Yine de umudumu kaybetmiyorum ve bolca sağlık diliyorum kendime ve ihtiyacı olan herkese!

Bu güzel günde Cuma gününde, bu arada Cumanız mübarek olsun, sizlerle yeni bir ürün yorumu paylaşmak üzere blogumdayım. Aslında uzun zamandır benimle olan ikili bir seti sizlere tanıtacağım, bundan böyle eğer varsa şampuan yorumlarımı saç kremleriyle set halinde yazmayı planlıyorum. Çok yakında böyle bir set yorumu daha gelecek ^^ Bugünün konuğu hangi ürünler peki? Bugün sizlerle John Frieda markasının deneme boy ürünlerini ve bu ürünlere dair yorumlarımı paylaşmak istiyorum, hemen başlasak mı?


Benim sizlerle bugün tanıştırmak istediğim ürünler işte yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi deneme boy şampuan ve saç kreminden oluşan bir set. Bu set bana katıldığım bir çekilişte hediye edilmişti, uzun süredir kullanmıyor, bekletiyordum. Sonra dedim ki neden bekletiyorum sanki ben bu ürünü? Galiba yazacağım ve sizlerle paylaşacağım kozmetik ürünler birikmişti ve ben o yüzden bu ürünleri kullanmayı sürekli erteliyordum. Ancak şimdi sadece yer kapladığını farkettim ve kullanmaya başladım. Şampuanı çoktan bitti, saç kremi ise bitmek üzere, her zamanki gibi şampuan bende hep önce bitiyor !:) Hazır bitmiş ve bitmek üzere olan ürünler olduğundan yazılarını bloguma eklemek ve aradan çıkarmak istedim, gelin bu güzellikleri yakından tanıyalım!


Öncelikli olarak şampuanla başlayalım... Bu ürünler, ikisi de 50 mililitreden oluşan iki güzel kırmızı tüpte yer alıyorlar, set halinde satıldıklarından aynı renk ve tip ambalaja sahipler. Kırmızı rengi seven biri olarak çok dikkat çekici bir tercih olduğu düşüncesindeyim. 


Şampuanın şişesini biraz tanıyalım: Yumuşak plastik ambalaja sahip olan şampuanın geniş bir akış deliği var, arka kısmında ise içindekiler kısmıyla ürün hakkında methedici bir yazı ve ürünün kullanım ömrü ve mililitresi yer alıyor... Bu arada 12 aylık bir kullanım mühleti var, açıldıktan itibaren... Ön yüzünde ürüne dair oldukça iddialı bilgiler yer alıyor: Inca Inchi yağlı olduğu ( Ne olduğunu bulamadım, bilen varsa bizlerle de paylaşsınlar lütfen ) sonrasında ağırlaştırmadan bakım yaptığı, ısıdan yıpranan saçlara uygun olduğu ve rengi koruduğu gibi ibareler yazılı... 




Arka kısmındaki ilk yazıda şampuanın Inca yağıyla ve Omega 3 ile zenginleştirilerek formüle edildiği yazılıyor... Şampuanın oldukça şeffaf ve çok akışkan bir yapısı var, aşağıdaki resimde de görebilirsiniz.


Gelelim benim yorumlarıma... Yapı olarak ben şampuanların yapılarına pek takılmıyorum, hepsinin kendine özgü yapısı var, akışkanlığını ve yarı opaklığını, köpürmesini ve durulanmasını sevdim ben, herhangi bir problem de yaşamadım. Ancak ürünün kokusu gerçekten çok kötü, belki de ben ağır kokulardan hoşlanmadığım için pek, ancak gerçekten oldukça kötüydü zor katlandım diyebilirim. Zaten deneme boy bir ürün almayın derim, iki kullanımda bitiyor hemen, ancak benim gibi önce deneyeyim sonra alayım derseniz deneme boyuna bir şans verebilirsiniz. Bu ürün sanırım Gratislerde satılıyor, ancak uygun fiyatlı bir ürün değil, büyük boyunu almayı düşünmüyorum, ancak temizlik hissi ve temizlemesi bence gayet yeterli, karar sizin !

Gelelim saç kremine...Saç kremi de aynı tip ambalajda yine 50 mililitre olarak tasarlanmış, şampuana göre çok daha başarılı ve bereketli bulduğumu hemen söyleyeyim...


Ambalaj dizaynı yine aynı şekilde... İçeriği de aynı şekilde, omega 3 ile zenginleştirilmiş ve Inca yağı içeriyor...


Saç kreminin hafif ve oldukça opak bir yapısı var, bana diğer saç kremlerinden herhangi bir farkı varmış gibi gelmedi. bana göre yapı olarak herhangi bir saç kremiydi yani. Kokusuna gelecek olursak; şampuana göre daha katlanılabilir bir kokusu var diyebilirim. Yine bana ağır geliyor o doğru ama şampuan kadar kötü değil... 



Yukarıda da sözünü ettiğim gibi, benim için diğer saç kremlerinden hiç farkı yoktu, yine Gratislerde benim için hiç de uygun sayılamayacak fiyatlara satılan ürünlerden... Saçlarımı güzelce yumuşatmasına rağmen iz bırakan bir etkisini göremedim ben, bu sebeple saç kremini de yeniden almayı düşünmüyorum... Ayrıca kokuları gerçekten çok berbat :( Benim saç ürünlerinde dikkat ettiğim ikinci şey kokudur, sevmediğim bir kokuyu saçıma sürdüğümde iki üç gün o koku saçlarımdan çıkmıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor. Hasta olmama rağmen kokuyu ne zaman duysam midemi bulandırdı. Kötü bir deneyimdi, kesinlikle tekrardan almayacağım. Ancak sizler kokuya pek fazla takılmıyorsanız elbette şans verebilirsiniz :)


Evet arkadaşlar, bugünkü yazımızın da sonuna geldik, umarım keyif aldığınız ve faydalandığınız bir yazı olmuştur, daha güzel kozmetik ürün yorumlarında görüşelim mi? Kendi kullandığım ve yazmaya değer bulduğum tüm ürünleri blogumda sizlerle paylaşıyorum, eğer incelememi istediğiniz bir ürün varsa lütfen benimle ve diğer okurlarla yorumlar kısmında paylaşın ! 

Blogumu GFC'den ( Google Friend Connect'den) - blogumun en altında 'Bu Siteye Katılın' yazısına tıklayarak- takip etmeyi ve beni Instagram, Pinterest gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın ^.^ Tüm hesaplarıma yazımın sonundan ulaşabilirsiniz ^^

Görüşmek üzere !

Sevgiler...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

H. ♥️  

















You Might Also Like

12 yorum oku / yaz

  1. ambalajları da dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. boya rengini koruyorsa deneme boyuna bir bakabilirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyalı saçta kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ama deneme boylarına bakabilirsiniz bence de =)

      Sil
  3. Bilgilendirici güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık ♥ Ambalajın rengine bayıldımmmm ♥

    YanıtlaSil
  4. Deneme boyutları olması güzel oluyor. Herşey uygun gelmiyorki saçlara. Kocaman paket çöpe gidiyor sonra..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, iyi ki deneme boylar var...

      Sil
  5. çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum okuduğunuz için...

      Sil
  6. Bence şampuanların içeriğinde yer alan detarjan özelliklerinden uzak durmalıyız. Özellikle sülfat saç derisine ciddi zarar veriyor. Bu maddede hemen hemen her şampuan da var. Parabeni de unutmayalım tabi ki.

    YanıtlaSil
  7. Adsız1.9.17

    ben 1 yıldır kullanıyorum ürün hiçte anlattiginiz gibi kötü değil tam tersine harika bi marka saclarım sarı ve çok yıpranmıştı şampuan krem ve kırmızı serumunu bir arada kullandim ve saçlarım okadar uzadıkı 1 2 ayda inanamadım evet fiyati ortalamanin üzerinde fakat mükemmel etki yaratıyor ozellikle serumları tabi şoylede bir ayrıntı var herkes kendi saç tipine göre seçmeli çeşitlerini imkaniniz varsa 1 ay duzenli olarak deneyin derim

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))