Snupps'da Ben ve Sosyal Medya Dosyam

7.7.15

Herkese merhaba ^.^

Güzel bir Salı gününden herkese selamlar... Bugün sizlerle paylaşmak için daha fazla bekleyemeyeceğim bir konuyu, önce yeni hesap açtığım ve şu sıralar çok popüler olan Snupps'ı, sonrasında da sırasıyla diğer sosyal medya hesaplarımı kısaca  paylaşacağım. Bugün böyle genel bir paylaşım yapmak istedim. Dilerseniz başlayalım !


Bu arada beni en üstte sağda yer alan sosyal medya ikonlarına tıklayarak takip edebilirsiniz.


SNUPPS

İlk önce Snupps ile başlayacağım, çünkü kendisi benim en yeni ve en rağbet ettiğim sosyal medyam şu sıralar. Bilmeyenler için açıklayalım peki Snupps nedir? Ben de ilk olarak youtube'da izlediğim popüler youtubberlarda gördüm bu uygulamayı. Bu uygulama sizlere istediğiniz kişisel nesnelerinizin fotoğraflarını çekip isimlendirdiğiniz raflarda yani dosyalarda saklama imkanı sunuyor. Bu dosyalara istediğiniz isimleri veriyor ve dilediğiniz gibi içerisini dolduruyorsunuz. İstediğiniz rafları yani dosyaları gizli yapabiliyor sadece siz görebiliyorsunuz. Benim çok beğendiğim ve son birkaç gündür deli gibi oyalandığım bir uygulama oldu. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim.

Evet uygulama hakkında kısaca bilgi verdikten sonra gelelim benim kişisel hesabıma ve raflarıma...


Uygulamaya hem telefondan hem de şurada bahsettiğim linkten ulaşabilirsiniz. 

Ben şimdilik dokuz raf oluşturdum, bu raflar zamanla elbette genişleyecek :)) Uygulamanın ana sayfası ve genel girişi.


Benim profilime gelecek olursak...


Profilim yukarıdaki gibi arkadaşlar, hasibecengiz diye arayabilirsiniz. Burada gerçekten blogumda ya da herhangi bir yerde paylaşmadığım koleksiyon şeklinde nesnelerimi ekledim. İlk olarak tabi ki My Books rafı altında kitaplarımı ekledim... Diğer raflarım ise şöyle:




Yukarıda görebildiğiniz gibi dokuz rafım var. Ayrıntılı bakalım: My First Cosmetica Shopping , My Accesorises, My Earrings, My Purses, My Shoes, My Foods, My Travels, My Books, My Cosmetics. Zaman içerisinde oldukça fazla güncellenebilecek eğlenceli bir site. Tavsiye ederim :) Kullanıcı adım hasibecengiz.

**

INSTAGRAM

Diğer Sosyal Medya hesaplarıma gelecek olursak... En çok kullandığımdan en az kullandığıma doğru bir sıralama yapacağım. En çok Instagram kullandığımdan ilk olarak Instagram ile başlayalım.


İlginç bulduğum her şey paylaştığım tek mecram, yalnızlığımın ilacı... Tenefüslerimin dostu... Daha ne diyebilirim bilmiyorum. Benim için çok ayrı bir yeri var. Genel olarak blogumla ilgili kullansam da her şeyi paylaşabiliyorum. Aynı zamanda güzel çekilişler de yer alıyor. Eylül ayında yeni bir çekiliş daha gelecek bu arada, takipte kalın... Kullanıcı adım: hasibecengiz.

**

TWİTTER

Bir sonraki en sık kullandığım sosyal medyam; Twitter...


Genel olarak Instagram'da ne paylaşıyorsam aynı anda Twitter'a da ekliyorum. Bu açıdan aynı önemdeler. Ayrıca katıldığım pek çok çekiliş için de beni takip etmenizi önerebilirim. Kullanıcı adım: hasibecengiz :)

**

GOOGLE PLUS

Sonraki sosyal medyam Google Plus... 


Yine blog paylaşımlarımın yer aldığı şahane bir platform... Kendim gibi blogger olan bir sürü arkadaşımı da buradan ekledim. Kullanıcı adım: HASİBE CENGİZ.

**

PİNTEREST

Sonraki en sık kullandığım ve en çok sevdiğim sosyal medyam, Pinterest..


Bu da yine kendinize dosyalar oluşturup istediğiniz resimleri ekleyebildiğiniz Snupps'a benzeyen bir uygulama. Severek kullanıyorum, beni buradan da takip edebilirsiniz. Kullanıcı adım: hasibecengiz.

**
FACEBOOK

Sonraki sosyal medyam ise Facebook...


Genelde yeni yazılarımı paylaştığım ve çok kullanmadığım bir uygulama Facebook. Ama oraya da takiplerinizi beklerim: Kullanıcı adım: HasibeCcengiz.

**
YOUTUBE

Son olarak da en az kullandığım uygulama Youtube.


Daha çok izlediğim ve beğendiğim videolar yer alıyor sayfamda. Bir tane de Çekiliş videosu hazırlayıp eklemiştim. Aktif olarak kullanmıyorum ama diğer youtuber arkadaşlara ulaşmak ve neleri beğendiğimi - izlediğimi görmek için kanalıma abone olabilirsiniz : Kullanıcı adım: HASİBE CENGİZ.

Evet arkadaşlar, sosyal medya dosyam böyleydi. Kullandığım ve sevdiğim bütün uygulamaları kısaca sıkmadan aktarmaya çalıştım. Umarım hoşunuza gitmiştir. Tüm sosyal medyalardan takip edebilirsiniz beni. Sonraki yazımda görüşmek dileğiyle...

Bu arada beni en üstte sağda yer alan sosyal medya ikonlarına tıklayarak takip edebilirsiniz.

Hoşçakalın!

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC



























You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. Snupps 'u hemen inceleyeceğim, çok merak ettim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de inceleyin, özellikle yapılan makyajları ve nailartları çok güzel düzenleyip arşivliyor. Bayıldım tek kelimeyle !

      Sil
  2. merhaba snupps uygulamasını bende kullanıyorum fakat bir sorum olacak size :) snupps uygulamasında twitterdaki gibi profil kilitleme seçeneği var mı acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Snupps'da sanırım profil kilitleme seçeneği yok ama raflarınızı - dosyalarınızı kilitleyebiliyorsunuz... Kendinize özel raflar yapabiliyorsunuz... Ben profil kilitleme diye bir şey görmedim ama raflarınızı kilitleyince de aynı şey oluyor gibi ^^ Paylaşımlarınızı kimse göremiyor sadece... Malesef takipçileriniz de göremiyor :(

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))