Mini Alışveriş

30.7.15

Merhaba,

Umarım iyisinizdir ve dehşet sıcaklara rağmen keyfi her daim yerinde olanlardansınızdır... Bu aralar benim pek keyfim yok malesef, zira blogumu biraz fazla boşladım, yazılacaklarım devasa boyutlarda arttı :( Üstelik yazılarımı ve resimlerimi evimde bıraktığımdan dolayı ulaşamıyorum da... Her neyse. Şimdilik güncel olan birkaç yazım var, onlarla sizleri başbaşa bırakacağım... Bunlardan biri bayramdaki maceramız olan Reşat Oyal Kültürparkı idi, onu da yazdım, yazısına şuradan ulaşabilirsiniz, oldukça eğlenceli resimler var, göz atmanızı öneririm .))

Bugün sizlere bayram öncesinde yaptığımız ve hemen paylaşmak istediğim bir alışverişimden bahsedeceğim, umarım keyif alırsınız, hadi o zaman başlayalım !


İlk olarak Kütahya Sera AVM'den başlayalım... LCW'den şahane bir kimono aldım, bu kimonoları her yerde kullanmak mümkün ve oldukça da kullanışlılar. Bayramda beni ne terletti ne de sıcaklattı. Bu açıdan kapalı hanımların veya hanım kızlarımızın kullanımına da oldukça uygunlar :))) Benden tavsiyedir yani )) Ayrıca istediğiniz her yerde, plajda, yolda ve tatilde geceleri vs. kullanabilirsiniz... Bir taneyle yetinmeyi düşünmüyorum açıkçası :)) Bulursam kaçırmayacaklarım arasına girdiler.






Şal alışverişiyle devam edelim... Kütahya Sevgi Yolu'ndan iki tane şahane şal aldım, bunların tanesi 10 TL idi. Alttaki bej ile kimonomu bayramda kombinlemiştim. 




Ayakkabı alışverişiyle devam... İki tane güzellik aldım... Bunları Hisarcık'daki en meşhur ayakkabıcıdan aldık ):)) Ama bu adamların ayakkabıları gerçekten çok sağlam çıkıyor... Evet fiyatları bize göre biraz yüksek ama dayanıklılığı su götürmez. Sandaletleri 35 liraya, siyah fiyonklu ayakkabılarımı ise 10 liraya aldık.






Son olarak da uzun zamandır almak istediğim bir kitabı edindim, hem de oldukça uygun bir fiyata. Beklemek her zaman sonuç veriyor :)) Yedi veya yedi buçuk lira gibi bir fiyata üstelik de bandrollü olarak almanın keyfini yaşıyorum :)))))))



Evet arkadaşlar benim minik alışverişim böyleydi... Kitabı okumak için gerçekten de sabırsızlanıyorum, daha güzel alışveriş yazılarında da görüşelim !

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 



HC

























You Might Also Like

4 yorum oku / yaz

  1. hepsi harika güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. hepside cok güzel cnm. hayırlı olsun. güle güle mutlu günlerde eskit :)
    bogunu takibe aldım
    bende beklerim

    http://tesetturnotlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür edip hemen blogunuza ışınlanıyorum o zaman.

      Sil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))