Gratis Alısverisi # 5

22.8.14

Herkese merhabalar...

Bugün haftanın son günü, gerçi ben yaz tatilindeyim ama yine de çalışan arkadaşlarım için sevindirici olan Cuma gününde ben de onlar adına seviniyorum :) Nasılsınız, umarım keyifler yerindedir... Bugün sizlerle birkaç hafta önce kız kardeşimle birlikte Bursa- Zafer Plaza'da yaptığımız Gratis alışverişimi paylaşmak istiyorum... Dilerseniz hemen başlayalım :)


İlk olarak daha önceden kullanmadığım ama kayınvalidemde kullanıp test ettiğim bir saç fırçası aldım. Eklips marka saç fırçamız 3 liraydı...





Sonrasında yine Eklips markasından iki adet banyo süngeri aldım. Bunlarda bir alana bir bedavaydı... Biri annemlerde kaldı, birini de ben Kütahya'ya getirdim.... Bunların teki : 3,95 liraydı...


Sıcak yaz aylarında en çok kullanılan kozmetiklerden biri de elbette ki deodorantlar... Ben de Nivea'dan bir tane denemek istedim. Aslında elimde Avon'unkiler vardı ama onlarda parfüm kokusundan başka bir şey hissedemediğimden Nivea'yı denemeye karar verdim... Uygun bir fiyatı olunca da seve seve aldım... Bunun fiyatı 7 lira...





Bir diğer alışverişim de belli bir ücretin üstüne 6,5 liraya gelen Diadermine'in Yüz Temizleme Jeliydi...




Bu aralar sürekli seyahat ettiğimden Dove'un seyahat setini aldım... Bundan kızkardeşim de aldı... Güzel bir setti, bunun fiyatı : 11,90 liraydı ama bize Gratis Kart sayesinde tanesi 9,90'a geldi :)



Yakından bakalım mı ürünlere ?









Diğer bir alışverişimizse saç köpüğü oldu. Kızkardeşim denemek için aldı, bunun da fiyatı : 3,50 lira.





Sonraki alışverişimizi de deneme amaçlı yaptık, bu tatlı kesicileri ve genital bölge temizleme mendillerini aldım. Kesiciler, Venus Simply : 4,40 lira, Wilkinson ise 5,25 lira. Absolute Feminen Mendiller ise 2,95 lira.




Son olarak da iki adet oje ve oje çıkarıcı mendil aldık... Ojeler: Flormar M02 Satin Black : 3,95 lira. Wet'n Wild Shine Oje E402-Tickled Pink ise 3,50 lira. Nob Oje Çıkarıcı Mendiller ise 4,35 lira :)





Evet arkadaşlar, bir alışveriş yazımızın daha sonuna geldik... Umarım beğenmişsinizdir aldıklarımı... Bir sonraki alışveriş yazısında görüşmek üzere...Takipte Kalın ...

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Sevgiler,

HC 
























You Might Also Like

7 yorum oku / yaz

  1. Güle güle kullan aldıklarını. Ben uzun süredir Nivea kullanıyorum ama Rexona deneyeceğim bir dahakine. Diadermine temizleyici çok güzel, ben çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim, ben de ilerde Rexona'yı denemek istiyorum... Yüz temizleyiciyi daha kullanmadım ama hoşa benziyor :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım arkadaşım :) Gratislere Bursa'da nerelerde gidiyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler :) Gratis için en çok Kent Meydanı AVM'ye ve de Zafer Plaza'ya gidiyorum, Kütahya'da halen Gratis olmadığı için mecburen Bursa'ya gidişlerimde alışveriş yapabiliyorum :)

      Sil
  4. canım blogunu yeni keşfettim:) Faceden de takip edeceğim, güle güle kullan aldıklarını :) Deodorant pudralı galiba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim, keşfe devam o zaman :) Facede de beklerim, teşekkürler... Evet ya pudralıymış ama aldıktan sonra farketmeme rağmen yine de severek kullanıyorum :)

      Sil
  5. Güle güle kullan canım :) O taraklara hiç öyle olumsuz yaklaşma :) Çok güzeller, Diadermine yüz jelini kullandın mı ?

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))