Gratis Alışverisim #4

3.5.14

Herkese kocaman merhabalar...

Güzel bir Cumartesi gününden herkese selamlar... Yeni bir alışveriş yazısıyla daha karşınızdayım. Ama öncelikle kendime çok kızdığımı itiraf etmem lazım, çünkü bayağı gecikmiş bir yazı bu, nerdeyse iki hafta önce yaptım çünkü :( Avon'dan gelenler yazım da epey bir gecikecek çünkü arka arkaya yayınlayıp sıkmak istemiyorum :) Her neyse... Şimdi sizlerle karışık zamanlarda yapılmış ve bir araya toplanmış Gratis alışverişimi paylaşacağım. Bu arada son zamanlarda Watsons'a hiç uğramadığımı da fark etmedim değil, ama özel olarak Gratis'i tercih ettiğimden değil, Gratis okuluma çok yakın olduğundan :) Dilerseniz daha fazla gevezelik etmeden başlayayım :)



İlk parti aldıklarım şöyleler: Bunlar Marmara Forum Gratis'ten aldım :


Şimdi alınanlara yakından bakalım :)

İlk önce Benri'nin Looney Tunes temalı minik cep mendillerini çok sevdiğimden ve sürekli çantamda en az iki bızdık bulundurduğumdan 10'lu Benri Kuru Mendillerinden aldım.


Sonrasında Listerine ağız bakım suyunun deneme boyunu aldım. Methini duymadım ama merakıma yenildim diyelim :) Bu ürünü kullanma fırsatım oldu ama tadı kötü ve ağzınızı da yakıyor... İçinde korkunç bir nane bolluğu var sanırım...


Her alışverişte olduğu gibi cep boy ıslak mendiller...


Aslında elimde olmasına rağmen stoklamak istedim... Cettua'nın Yağ Kontrol Mendilleri... Kesinlikle tavsiye ederim...


En heyecanlandığım ürün bu oldu desem yalan olmaz herhalde... dalan d'olive'in ününü artık nerdeyse herkesten duyuyordum... Ben de saç bakım kremini aldım, ve ilk kullanmada ipek gibi yumuşacık saçlara sahip oldum... Aksine krem kullanmayınca da sert bir şey oluyorlar... Buna rağmen saçlarıma baharı getirdi... Herkese mutlaka almalarını tavsiye ederim...Fiyatı da oldukça uygun, ben 6.25 ya da 6.75 gibi bir fiyata aldım.


Uzun zamandır almak istediğim ama alamadığım Loreal Elseve'in Extraordinary Yağı vardı... Ben de 11 küsur gibi bir fiyata bulunca kaçırmak istemedim... Henüz kullanmadım ama en kısa sürede saçlarımı boyayıp kullanmayı düşünüyorum :) 


İki adet yüz spası aldım. Bakalım denemek lazım...


Yine meraktan dalan d'olive'in zeytinyağı özlü minik el sabunlarından aldım. Kullanıyorum ve memnunum :)


Marmara Forum Gratis'ten son aldığım da kızkardeşimin bayıldığı ve yürüttüğü el kremi oldu. Bu kez benden almamı istemişti. Ben de görünce dayanamadım :) Bu tarz ürünlerin deneme boyları da bıktırmadan kullanım sağlıyor. Yani 500 ml'lik bir ürün alsam belki de bitirene kadar sıkılır insan :)



Son olarak Gratis kartımı da aldığımı gururla belirtmek isterim :))


Şimdi de gelelim Yeşilköy Gratis'ten aldıklarıma...
Ürünlerin toplu görünümleri bu şekilde... Toplam 5 parça.


İlk olarak bir göz makyaj temizleyicisine ihtiyacım vardı... Bunun için de uygun fiyatlı olduğundan Nivea'yı tercih ettim. Normalde 17 küsur olan fiyatı Gratis kartla 10 liraya falan geldi.


Sonrasında stantta son kalan Benri'nin makyaj temizleme disklerinden aldım. Oldukça kullanışlılar ama ben peeling etkisini pek göremedim :)


Başlangıç yapmak istediğimden böyle bir far paleti aldım. Bakalım ilk denemeler yakında gelir :))









Kabını çok beğendiğimden bir tane duş jeli aldım..


Son olarak da Otacı'dan bir tane Lavanta özlü bitkisel sabun aldım...


Evet arkadaşlar, alışverişler bu kadardı... Bir kısmını kullanmaya başladım, bir kısmı da hala bekliyor... Umarım memnun kalırım :) Bir sonraki alışveriş yazısında -Avon Nisan Alışverişi- görüşmek üzere, hoşçakalın...

Takipte Kalın 

^.^




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC 








































You Might Also Like

1 yorum oku / yaz

  1. Güle güle kullan canım, dörtlü farla bir makyaj bekliyorum :) Listerin için ne diyorsun, kullandıysan yorumlarını bekliyorum ?

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))