Çekilis Kazandım #6 : Mutluyum

30.4.15

Merabayın ^.^

Herkese ama herkese harika yorgun bir Perşembe günü akşamından selamlar... Evet bugün de akşam ettik :)) Nasıl oluyor bilmiyorum ama evdeyken zaman kanatlanıyor resmen, malum ev işleri falan derken bir de bakmışım uyuma modundayım :) Her neyse, bugünkü yazım başlıktan da anlayacağınız üzere bir çekiliş yazısı. Çekilişlerde şansımı denemeyi seviyorum. Bu güzel çekilişi de kazanmayı gerçekten çok istemiştim çünkü çok sevdiğim Farmasi ürünlerinden oluşuyordu çekiliş. Dilerseniz başlayalım...
*
Bu güzel çekilişi sevgili Fulya Küçükaksoy blogunda düzenlemişti. Çok tatlı bir insan kendisi, sonraki çekilişlerini ve şansımın tekrar yüzüme gülmesini heyecanla bekliyorum :) Buradan bir kez daha kendisine teşekkür ederim :))
*
Kargom oldukça hızlı bir şekilde sorunsuz elime ulaştı, sürekli mesajla da bilgilendirme sağlandı. Kargomu bu kadar güzel ve hızlı bir şekilde elime ulaştıran Yurt İçi Kargo'ya da teşekkürler :)


Bu soğuk kargo paketinin altından öyle şirin bir paket çıktı ki karşıma :))) Bayıldım tek kelimeyle, yırtmamaya gayret ederek özene bezene açtım paketi...





Peki paketin içinden neler çıktı ?


Hadi yakından bakalım:



İlk hediyelerim çok merak ettiğim CC Krem ve Dr. C. Tuna'nın kremleriydi... Bunlar için ekstra sevindim de diyebilirim :) Kullanmak için sabırsızlanıyorum doğrusu :)



Diğer hediyem, Farmasi'nin rujlarına olan aşkımı daha da çoğaltacak gibi gözüken inanılmaz tatlı bir ruj...



Diğer hediyem, yine çok ama çok merak ettiğim Farmasi'nin Star Look maskarasıydı...




Son hediyem de yine Farmasi'den şahane bir allık... Farmasi Tender Blush On 





Evet arkadaşlar, şahane hediyelerim bunlardı :)) Elime Pazartesi günü ulaştılar, yazılarını bir an önce yazmak istedim :) Umarım beğenmişsinizdir, ürünlerin yorumları yakında blogda olacaktır, detayları o zaman yakalarız berabercene ):
*
Daha güzel ve daha bol şanslı çekiliş yazılarında görüşmek dileğiyle :))

Şansımız daim olsun ^.-

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com
Herkese sevgiler, 

HC











You Might Also Like

3 yorum oku / yaz

  1. Güle güle kullan, şansın daim olsun. Ben de farmasi ürünleri ile yeni tanıştım, deniyorum. Ruj ve allığın rengi süpermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bu kadar iddialı renkleri sevmem ama belki kardeşime verebilirim ^^

      Sil
  2. Çok teşekkürler, çok sevindim ben de ^^

    YanıtlaSil

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))