Takı Kutusundan Hediyelik Yapalım!

2.2.15

Herkese merhaba ^.^

Bol fırtınalı, lodoslu ve yağmurlu bir Pazartesi gününden herkese selam :) Umarım keyifler yerindedir, yeni bir haftaya harika başlamak lazım çünkü... Sömestr tatili de hızla sona yaklaşırken ben sizlerle uzun süre önce hazırladığım 'Hediyelikler' serisine ait bir diğer yazımı paylaşmak üzere blogumdayım... Serinin diğer yazıları şöyle:





*
Bugün sizlerle bu güzel seriye dair diğer bir fikrimi paylaşacağım, ancak seriye bir süre ara vereceğim, zira yeni fikirlerim yollarda :) Ama serinin devamının geleceğini de müjdelemek istiyorum... Çünkü bu serinin olabilecek en sıra dışı versiyonlarını da göstermek istiyorum. Her neyse... Bugün başlıktan da anlayabileceğiniz üzere sizlerle günümüzde hala akraba düğünlerinde vs. görebileceğimiz altın takı kutularından hediyelik tasarımını ve kullanımını paylaşıyorum. Oldukça ekonomik bir hediyelik yapımı arıyorsanız tam yerindesiniz :) Dilerseniz hadi başlayalım :)



Malzemelerimiz

İstediğiniz ebatta takı kutusu
Renkli kurdele
Şeffaf jelatin
Hediyeniz :)

Hadi Yapalım!

Öncelikle istediğiniz boyutlarda ve şemalde bir takı kutusunu alıyoruz. Herkesin evinde mutlaka bulunan bir şeydir diye düşünüyorum, çünkü milletçe düğünlere ve nikahlara acayip düşkünüz :) Evimizdeki materyallerle ekonomik bir hediyelik hazırlıyoruz bugün. Ben annemlerden yürüttüğüm şık bir şey seçtim :)







Hediyelik olarak istediğiniz herhangi bir şeyi seçebilirsiniz tabi:) Ben kızkardeşimle Bakırköy Sosyete Pazarı'ndan aldığımız kolyemi kullandım. Altın olması özellikle şık olabilir bu olayda :)






Hediyemizi bu şekilde herhangi bir kaplama kağıdıyla kaplayarak da sunabiliriz. Ama ben bu aşamada şeffaf jelatine ayrı bir önem veriyorum. Sizler tercihinize bağlı olarak seçebilirsiniz :) Ölçüsüz olarak bohça şeklinde kapanabilecek boyutta bir dikdörtgen hazırlıyoruz.


Takı kutumuzu jelatinin tam ortasına alarak jelatini bohça biçiminde kapatarak tepede kurdelemizle bağlıyoruz. Vee ta ta ta taaammm :) İşte hediyeliğimiz hazır :) Siz üzerinde istediğiniz herhangi bir materyali kullanabilirsiniz :) Ben en sade şekliyle hazırladım :)








Evet arkadaşlar, umarım beğenmişsinizdir, evde var olan malzemeleri kullanarak da şık paketler hazırlayabiliriz...Daha güzel hobi etkinliklerinde görüşmek dileğiyle...

Takipte Kalın




hasibecengizkarakuzu@gmail.com

Herkese sevgiler, 

HC.

























You Might Also Like

0 yorum oku / yaz

Fikrini paylaşırsan çok sevinirim:)))